Djevojka u sakou pozira

Pradina torba, točnije model 'Cleo' je jedan od onih koje ćemo često viđati u nadolazećoj jeseni. U pitanju je strukturirana torbica s kratkim remeno, a dostupna je u raznim bojama samo što joj je cijena i više no paprena.

Prada općenito ima lijepe modele torbica, samo što se neki posebno izdvajaju. Jedna od njih je upravo ona pod nazivom 'Cleo' za kojom cure luduju, a često ćemo ju viđati u modnim kombinacijama tijekom jeseni – pogotovo one koje su u jesenskim bojama. Jedini problem ove torbice predstavlja cijena. Naime, njezina cijena se kreće oko vrtoglavih 13 000 kuna.

 

 

 

 

Rijetko tko si može priuštiti torbicu u ovoj vrijednosti, ali to ne znači da ju ne možeš imati. U našim dućanima su dostupni razni modeli koji su izrazito slični baš ovoj Pradinoj. Bez brige, njihova cijena nije tako visoka! Ponuda je poprilično široka na web shopovima naših dućana, a cijena im se kreće od čak 40 pa sve do 260 kuna. To zaista nije puno ako želiš baš ovakvu torbicu, a pogotovo kada se njihova cijena uspoređuje s onom od Prade.

1.Zara

Zara torbica


2.Reserved

Reserved torbica

3.Stradivarius

Stradivarius torbica

4.Bershka

Bershka torbica

5.Reserved

Reserved torbica

Sada kada znaš gdje možeš kupiti slične, a jeftinije varijante - trk u dućane. Baš zato jer će ovaj model biti u trendu, sigurni smo da će se i brzo rasprodati!

Bijela torbica Detalj na torbici zbog kojeg će svaka izgledati kao da je puno skuplja nego što je

Slika nije pronađena Nisi cura koja voli nositi torbice? Probaj neku od ovih alternativa – evo koja je idealna za koju prigodu

prada torbica Moda model torbice jeftinija zamjena slični modeli torbica

Još vijesti