Parfemi

Iako s TikToka nekada poteknu opasni izazovi i opasni savjeti, ima puno više korisnih lekcija koje smo naučili tamo. Jedna od njih je i gdje bi trebali držati parfeme ako ne želimo da se „pokvare“ i da miris ishlapi.

Neki ovo znaju, a neki još uvijek ne znaju – i sada je vrijeme da nauče. Ljubiteljice parfema trebaju znati da sve svoje lijepe bočice ne bi trebale ostavljati baš bilo gdje po kući. U nekim im prostorijama nikako nije mjesto. Većina ima parfeme u kupaonici, točnije u nekom ormariću, ili lijepo izložene na polici.

Marissa Christine Kako da ti se parfem osjeti cijeli dan? Postoji tehnika koju koriste striptizete – a koja radi savršeno

Ako i ti tako imaš, trebaš znati da je to pogrešno i da tako radiš štetu svojim parfemima. Bilo da imaš jeftinije ili skuplje parfeme, sigurno ne želiš da ti se pokvare i ishlape, a baš bi se to moglo dogoditi ako ih nastaviš držati u kupaonici.

 

@professorperfume i cant take it anymore #perfumetok #perfumetips #perfumetiktok #perfume #perfume101 #themoreyouknow #lifetip #greenscreen #bathroomorganization #fyp #foryou ♬ original sound - Emelia | Professor Perfume 🫧

 

Ako su ti parfemi u kupaoni, onda ti pare i vrućina od tuširanja mogu utjecati na njih. Parfemi se ne bi trebali držati negdje gdje je jako vruće, a u kupaoni tijekom kupanja i tuširanja zna postati itekako toplo. Moraju biti na nekom tamnom i hladnijem mjestu. Ne u podrumu, ali negdje dalje od radijatora bi bilo idealno. I što dalje od prozora. Ako misliš da je dobra ideja staviti ih u spavaću sobu na policu, pazi da polica bude dalje od izvora topline i od prejakog sunca.

 

 

Tako ćeš biti najsigurnija da si napravile sve za svoje parfeme. Inače, ako ćeš ih držati u kupaonici ili negdje gdje je jako vruće, s vremenom bi mogla primijetiti da ti parfem nije više tako intenzivan kao prije, a nekada čak i da se promijenio miris. Prije nego za to okriviš dućan gdje si ga kupila i optužiš ih da prodaju fejkove, možda si krivac za to zapravo ti jer si ga čuvala na pogrešnom mjestu.

Good Girl parfem i njegova kopija Parfem u obliku štikle je zaludio cure i svi ga žele! Preskup je, ali postoji drogerijska verzija i ima ISTI miris

 

parfem gdje ga držati loše mjesto za parfeme ishlapit će miris razlog zašto je ishlapio najbolje mjesto za parfem

Još vijesti