Ljetni outfit

Iz kojeg god razloga da ne želiš nositi kratke hlače, bilo da ih jednostavno ne voliš ili se ne osjećaš samopouzdano u njima, to je u redu. Ne moraš ih nositi. Postoje i druge opcije. I ljeti se mogu nositi duge hlače, a ove su i moderne i nećeš se u njima skuhati.

Iako je vruće, za neke kratke hlače nisu opcija – ili su opcija koju izbjegavaju kada je god to moguće. Dobra je stvar što je moda danas toliko raširena da svatko može pronaći nešto za sebe. Nositi duge hlače i ljeti? Nekima se ovo čini kao najgora opcija jer misle da će umrijeti od vrućine, ali to nije istina u ovim slučajevima. Duge hlače mogu biti odjevni komad koji ćeš nositi tijekom ljeta! Zapravo, ovi modeli i jesu jedino za ljeto jer bi ti u hladnijim godišnjim dobima u njima bilo vruće.

Svilena slip haljina Ljetne odjevne kombinacije s Instagrama: Izgledaju skupo, a pronaći ćeš ih u Bershki ili H&M-u

1.Heklane hlače
Nema drugog godišnjeg doba kada bi ovakve hlače izgledale dobro nego tijekom ljeta. Postoje u bijeloj varijanti, ali nose se i šarene s motivima poput cvijetića. Preko ljeta, kada si primjerice na moru, ovo može proći i kao hlače za večernju šetnju ili cugu. Samo ispod nabaciš kupaći i spremna si ako se i dogodi kakvo kasnije večernje kupanje. Samo zato što su heklane, ne znači da izgledaju bapski.

 

 

2.Lanene bijele široke hlače
Ovo je ultimativni ljetni komad odjeće. Bijele lanene hlače su obavezan dio garderobe. Neće te grijati, to je sigurno. Osim što su od tankog i laganog materijala, imaju široke nogavice, što itekako pomaže. Jedino je problem što je ovaj materijal toliko tanak da će ti se sasvim sigurno nazirati donje rublje ispod pa moraš samo paziti koje će biti boje.

 

 

3.Padobran hlače
I veliki ovogodišnji trend, tzv. padobran hlače. Dobile su taj naziv zbog svojih jako širokih nogavica koje se na gležnjevima sužavaju, podsjećajući na padobran. Još su jedan model koji je idealan za ljeto jer je širok i lagan. To su dvije glavne stvari koje trebaju zadovoljavati ljetne hlače. A ove su zbog toga pun pogodak.

 

 

Sve su bolje nego uske traperice pod kojima će ti se noge skuhati!

Hailey Bieber Manikura kakvu nosi Hailey Bieber postala veliki ljetni trend – tako jednostavna, a tako efektna

Moda Ljeto duge hlače u trendu

Još vijesti