Galerija Nina Skočak Nina Skočak - 1 Nina Skočak - 2 +4 Nina Skočak - 3

Nina Skočak je najavila da ovaj vikend sprema jedno jako zanimljivo događanje. Organizirat će buvljak! Poklonit će neke svoje komade, neke i prodati, a i svi će drugi moći prodavati svoj višak iz ormara.

Buvljaci su odlična stvar i super ideja za provesti dio vikenda. U Zagrebu ih možeš pronaći gotovo svaki vikend na različitim lokacijama, a za vikend koji nam dolazi sprema se jedan za koji moraš znati, pogotovo ako pratiš i voliš Ninu Skočak. Ona je kraljica second hand kupovine i uvijek pokazuje na videima odlične komade koje je ulovila za jako malo novaca. Sada će neke svoje komade prodati, neke pokloniti, a višak iz ormara će osim Nine moći prodavati i svi ostali zainteresirani. Najavila je da u subotu, 25. svibnja, u Filteraju, od 11 kreće buvljak na kojem i ona sudjeluje. Trajat će do 15 sati, a bit će i Nina tamo pa ako i nisi zainteresirana za kupovinu, možeš s njom popričati i o politici.

 

 

Kako je napisala: "Donesite svoju odjeću koju više ne nosite i želite proslijediti dalje, kupite stari novi komad... ili samo dođite na upoznavanje i ugodan razgovor“. Pozvani su svi. Imaj samo na umu, ukoliko se želiš pridružiti i prodati neke svoje stvari, moraš se unaprijed najaviti. Trebala bi se javiti do četvrtka u DM Filteraja koji ovo organiziraju. Dok će se neki u subotu ujutro gužvati na špici, ti otiđi do Vlaške 10 i podruži se s Ninom.

Alix Earle Raste popularnost ruske manikure: Alix Earle ju je nahvalila, a evo zašto je bolja od obične manikure

Jakna iz second handa Kupila je jaknu u second handu, a onda u njoj pronašla blago – ovo se ne događa često

Kupovanje odjeće Svi u second handu pronalaze super ulove, a ti nikada? 6 savjeta kako kupovati u ovakvom dućanu

nina skocak second hand buvljak filteraj u zagrebu modno događanje najava događanja

Još vijesti