Dua Lipa predstavlja svoju modnu kolekciju

Trostruka dobitnica Grammyja i pop princeza okušala se u nečem potpuno drugačijem – dizajniranju odjeće.

U suradnji s modnom kućom Versace, Dua Lipa predstavila je kolekciju odjeće nazvanu „La Vacanza“ ili u prijevodu „praznik“ i sudeći prema reakcijama modnih kritičara i javnosti, čini se da je pjevačica itekako talentirana za modu.

 

 

Svojom je „La Vacanzom“ uspjela sažeti sve ono što će biti hit ovog ljeta: od barbiecore estetike, točkastog uzorka pa do kultnih malih crnih haljina, koja svaka djevojka treba u svom ormaru.

Kako se Dua Lipa pridružila postavi filma „Barbie“ u ulozi sirene, možemo naslutiti odakle joj inspiracija za pastelne i puderasto ružičaste mini haljine i suknje. Sa svojim modnim komadima kolekcija podsjeća na stilove iz 90-tih i ranih 2000-tih. No iz 80-tih su definitivno „posuđene“ metalik boje.

 

 

Leptiri su svakako bili dosljedan motiv, koji se pojavljuje posvuda: od odjevnih predmeta, obuće pa do modnih detalja, čak upleten i među točkice kao dio zaštitnog printa cijele kolekcije. Sad znamo da Lipa obožava leptire.

Kolekcija je predstavljena u Cannesu, gdje je u tijeku i Filmski festival pa su modnoj reviji prisustvovala brojna poznata imena, poput Rosie Huntington-Whitely, Lewisa Hamiltona i drugih.

Cijela kolekcija već je dostupna na internetskim stranicama Versacija

 

 

dua lipa modna kolekcija dua lipa i suradnja s versaceom dua lipa i versace dua lipa kao modna kreatorica vacanza ili praznik leptiri točkice barbiecore estetika

Još vijesti