Zarina haljina

Nisi uhvatila viralnu ružičastu haljinu? Nema problema, sada imaju novi način kako da potrošiš novce. U novoj su im kolekciji došle dvije haljine, nasljednice viralne.

I ne znamo koji je od ova dva komada divniji! Sjećamo se svi ružičaste viralne haljine iz Zare koja je izazvala pomutnju među curama kada se pojavila. Apsolutno je elegantna i proljetna, nije ni čudo da su ju svi odjednom htjeli.

zara Manija za haljinom iz Zare – cure su poludjele za jednim novim modelom koji se pojavio u dućanima

Jedan je od onih komada odjeće koji uživo izgleda čak i bolje nego na slici i koji te iznenadi kvalitetom! Nije tanak materijal koji je proziran ili da nešto na njoj nije kako treba – ne, ova je haljina bila u svakom smislu savršena. Pod uvjetom da naravno odgovara tvom stilu. Inače ti je ovo vjerojatno malo too much ružičastog.

 

 

Ostat će zapamćena kao haljina koja je izazvala ludnicu. A sada, Zara udara ponovno. Ima još dva nova modela u svojoj kolekciji koja je tek izašla, dvije nasljednice viralne ružičaste haljine. Ako ju nisi uhvatila, ovo je vrijeme za pokušaj broj dva! Zapravo se radi o istim haljinama, isti je kroj i sve, samo su u drugim bojama, i to puno ljepšima. Pastelno ljubičasta i zelena!

 

@torriwebster #greenscreen new Zara, dress reveal!! #pinkzaradress #viraldress #zaradress ♬ original sound - torriwebster

 

Sada su tu opcije i za sve cure koje nisu toliko girly i ružičasta boja im baš i nije nešto što bi nosile.

 

@meghanfinleyy ab time #viralzaradress ♬ Never Dull Gypsy In My Mind - Never Dull

 

Obje haljine izgledaju proljetno, fensi i apsolutno predivno. Zara jako dobro zna što radi! Daju priliku svima koji nisu uspjeli uhvatiti originalnu haljinu, a takvih sigurno ima puno. Može biti idealna za maturalnu, za izlazak, za vjenčanje, za dejt na tenisice, za što god poželiš, jer u njoj ćeš se osjećati kao princeza.

Modni outfiti Dućani s odjećom koje ćeš OBOŽAVATI ako voliš kupovati u Zari – ovi su joj jako slični

zara viralna haljina ružičasta haljina Nova kolekcija haljina za maturalnu

Još vijesti