Božićno drvce od pampas trave

Pampas travu koristili smo za stvaranje jesenskog ugođaja u našim domovima. No, jedna je britanska pjevačica i tv zvijezda odlučila pampas trave iskoristiti za dekoriranje božićnog drvca.

Stacey Solomon pokazala je božićno drvce iz snova, a kojeg je dekorirala besplatno, pampas travama iz svojeg vrta.

 

 


„Godinama sam sanjala o ovakvom drvcu, a nikad nisam imala dovoljno pampas trave da ga napravim“, izjavila je Stacey, zahvalivši se i susjedu koji joj je pomogao svojom donacijom, tako da drvce bude i više nego raskošno.

Jedan je cvjećar u komentarima pohvalio njezinu dekoraciju, ali isto tako je iskoristio priliku kako bi upozorio nju, ali i ljude koji će je pokušati kopirati, da budu oprezni, jer su stabljike pampasa vrlo zapaljive. Stoga, nije baš pametna ideja da na njih stavljaš božićne lampice.

No, božićno je drvce samo po sebi već toliko raskošno, da mu ukrasi nisu niti potrebni.

Ukoliko si i sama kreativna i želiš nešto drugačije božićno drvce, možeš se inspirirati Staceyinim borom i napraviti nešto slično ove godine i u svojem domu. Ukoliko nemaš pampas travu u svojem vrtu, možeš se raspitati kod susjeda ili prijatelja, a uvijek ih možeš potražiti i kupiti u trgovinama specijaliziranima za kućanske dekoracije. 

Božić 2022 Stacey Solomon pampas božićno drvce pampas trava drugačije božićno drvce

Još vijesti