Ikea stolić

Često ležiš u krevetu i radiš na laptopu, dok ima onih koji ne mogu doslovno ništa raditi za stolom, već u krevetu. Baš zato ovaj Ikenin namještaj može odlično poslužiti, pogotovo kod gledanja Netflixa.

Ikea je općenito prepuna svakakvih korisnih stvari, ali ova je idealna za studente i učenike. Dok neki uče samo i isključivo u sjedećem položaju za stolom, ima onih koji apsolutno sve obavljaju iz udobnosti svojeg kreveta. Baš zato onda upravo oni znaju kakva to muka može biti dok se boriš s laptopom kada ležiš i pišeš zadaću (ili gledaš Netflix). No, jedna cura je na svojem TikTok profilu podijelila svoje oduševljenje oko stolića za laptop kojeg je kupila u Ikei.

 

@petralpeza Stol za laptop iz Ikee - odličan! #ikea #ikeafinds ♬ Good Vibes (Instrumental) - Ellen Once Again

 

Taj stolić je namijenjen baš za laptop, pogotovo ako sjediš na kauču ili ležiš u krevetu i gledaš svoju omiljenu seriju. Ne samo da ti je laptop na jednom mjestu van kreveta, nego uz policu gdje on stoji odmah imaš i držač za čaše ili bocu. Cura je još napomenula da je stolić zaista čvrst, a i da ga nije teško sastaviti kao niti druge Ikeine predmete jer imaju poprilično jednostavna uputstva. Ikea će mnogim studentima i učenicima olakšati život zbog ovog stolića, baš kao i ovoj curi!

ikeine mesne okruglice Kako napraviti mesne okruglice koje su kao one iz Ikee? Postoji recept koji je za prste polizati

Slika nije pronađena Cure su poludjele za ovim povoljnim artiklom iz Ikee i masovno ga kupuju - imaš li ga i ti već?

Ikea laptop stolić za laptop ležanje u krevetu gledanje serija

Još vijesti