Kovrčava kosa

Cure s kovrčavom kosom vjerojatno najviše od svega mrze kada ih netko pita zašto ne češljaju svoju kosu. One zasigurno najbolje znaju zašto ju ne smiju češljati, a ova cura je pokazala i zašto je to tako.

Cure s ravnom kosom nikada neće razumjeti cure s kovrčavom kosom i obratno! No, cure s kovrčavom kosom na svakodnevnoj razini moraju odgovarati na pitanje o tome zašto ne češljaju svoju gustu i kovrčavu kosu. To ih najčešće pitaju oni koji nemaju kovrčavu kosu pa ne znaju kako izgleda takva kosa nakon što se počešlja. Ova djevojka je odlučila snimiti video upravo zbog tog pitanja gdje pokazuje svima kako zapravo izgleda njezina ekstra kovrčava kosa nakon što se počešlja.

 

@iautumngrace

 

♬ original sound - chris olsen fan

 

Čim je napravila prvi potez s četkom – sve nam je bilo jasno. Njezina kosa je toliko gusta i kovrčava se jedan počešljani pramen udvostručio nakon što je kroz njega prošla s četkom. Završni rezultat češljanja je zaista zanimljiv zato jer cura izgleda kao da ima neku ogromnu periku, ali je sada napokon odgovorila na pitanje svima onima koji je pitaju zašto ne češlja svoju kosu!

Zendaya Drastična promjena frizure: Zendaya se ošišala na dosta kratko [FOTO]

Pranje kose Kojim redoslijedom ti koristiš proizvode za pranje kose? Ako želiš volumen, moraš pratiti ove korake

Kosa kovrčava kosa češljanje razlog

Još vijesti