Taylor Lautner i Hailey Bieber

Hyram je poznati skincare Youtuber s Havaja. Ukoliko si u tom svijetu i zanima te skincare, vjerojatno si čula za njega. Ocjenjuje proizvode, ocjenjuje skincare rutine slavnih, daje preporuke…i uz to sve je jako simpatičan.

Influenceri s društvenih mreža često budu u prilikama da upoznaju slavne osobe. Zapravo, influenceri koji imaju milijune pratitelja su i sami već slavne osobe pa nije iznenađujuće da se kreću u krugovima u kojima su i razni pjevači, glumci, modeli i slično. Hyram se na društvenim mrežama izdvojio još prije nekoliko godina. Ovaj skincare entuzijast je jedan od YouTubera koje ćemo uvijek rado pogledati, jer je pod broj jedan: zanimljiv, a pod broj dva: ima neke dobre preporuke i savjete.

Kardashianke Kakve su Kardashian sestre zapravo? Koja je dobrica, a koja zlica? Njihova bivša zaposlenica je otkrila

Karijera mu je u jednom trenutku drastično skočila i počeo je sudjelovati na raznim događanjima i gostovati u emisijama. Kroz godine je uspio upoznati čak dosta slavnih osoba, a sada ih je sve ocijenio i opisao kakvi su u stvarnom životu.

Taylor Lautner je netko tko je definitivno ostavio dojam na Hyrama. On je jedna od slavnih osoba koje je ocijenio s 100/10! Bolja od toga ne može. Bio je gost na njegovom podcastu te je upoznao njega i njegovu ženu. Bili su preslatki, jako dragi i Taylor nije bio ni malo umišljen niti napuhan. Rekao je da mu je to bilo najdraže i najbolje upoznavanje slavne osobe.

 

 

Sljedeća koju je spomenuo je bila Charli D'Amelio, a glavna stvar koju je rekao o njoj je da uživo bude puno sramežljivija nego što bi to netko možda očekivao od nje. No, bez obzira na to, bila je draga, samo njemu nije toliko sjela zbog razlike u godinama.

 

 

Upoznao je i Ashley Graham, Lily Reinhart, Pharella Williamsa, Hailey Bieber, Karlie Kloss, Drew Barrymore, Emmu Chamberlain i Kelly Rutherford. Pharell Williams je definitivno još jedna slavna osoba koja ga se jako dojmila jer je bio jako pozitivan, drag, dobar i vidjelo se da mu je stalo. Kako je ocijenio sve ostale celebove s liste, pogledaj u videu iznad. Također, spomenuo je i Kylie i Kendall Jenner koje nije službeno upoznao, ali su se našli zajedno na jednom događanju, i uvjeren je da su ga tračale.

James Charles i Kim Kardashian Slavne osobe koje dobivaju tonu hejta, a ne zaslužuju ga: Ovih 12 nisu napravili ništa loše, ali ljudi ih ne vole

Šaputale su međusobno i pokazivale na njega, točnije, u njegovom smjeru, a rekao je da je provjerio i da iza njega nije bilo nikoga i da su vrlo vjerojatno pokazivale na njega.

hyram Slavne osobe kakve su zapravo upoznao slavne osobe ocijenio ih ocjenjivanje slavnih osoba drage slavne osobe

Još vijesti