Dečko

Cure češće preferiraju visoke od niskih dečki. Ako si mislila da je ženski svijet pun nametnutih standarda ljepote, nije ni dečkima puno lakše. Visina je jedna od najbolnijih točki koje imaju.

Svi uvijek govore, pa tako i sami, da visina nije bitna. I stvarno nije! To nije nešto što bi te trebalo odbiti od dečka. Pa ipak, većina će cura htjeti visokog dečka. Oni koji se ne mogu pohvaliti s centimetrima često budu zakinutu, zbog ničeg drugog, nego samo zbog svoje visine. Zato ne čudi sljedeća informacija. Znanost je potvrdila da stvarno postoji sindrom koji imaju dečki koji su niži.

Tom Holland i Zendaya Visina (ni)je bitna: 11 situacija koje te čekaju u vezi s dečkom koji je niži od tebe

„Short man sindrom“ je od sada po znanosti stvaran pojam, a ne nešto izmišljeno. Istraživanja su potvrdila da su niski dečki zlobniji. Davno u povijesti je navodno francuski car Napoleon Bonaparte pokrenuo rat u Europi da se dokaže, jer je bio jako nizak, piše The Sun. I nije jedini. I danas dečki koji su niži sami za sebe kažu da su zbog toga opsjednuti izgledom, lažljivi i cinični.

Znanstvenica je to objasnila na način da je rekla kada ljudi nisu fizički zastrašujući i autoritet, onda će to nadoknaditi svojim ponašanjem. I zato da bi ih se shvatilo kao što autoritativnije i dominantnije, počnu se ponašati loše i nepristojno. Ovo nikako ne ide u prilog niskim dečkima!

Dečki Najviši 18-godišnjaci na svijetu: U jednoj balkanskoj državi rađaju se najviši dečki

Naravno, ovo se ne odnosi na sve, već su se takva zapažanja dobila istraživanjem i radi se o općenitim zaključcima koja se mogu primijeniti na tu skupinu ljudi, ali neće vrijediti za svakog pojedinca. Nemoj sve niske dečke sada gledati kao grozne ljude. Daj im priliku i pokaži da visina nije bitna.

visina Dečki znanost niski dečki osobnost kakvi su Short man sindrom

Još vijesti