Galerija Jesenske dekoracije u sobi Svijeće u obliku gljiva LED lampice +9 Dekorativna bundeva

Iako je vani još uvijek toplo vrijeme, stigli smo do polovice rujna i još nas dijeli samo osam dana od kalendarskog početka jeseni.

A kad razmišljamo o ovom godišnjem dobu, znamo da ono donosi više druženja i provođenja vremena u zatvorenom prostoru. Stoga je vrijeme da barem dio vašeg dekora prilagodite aktualnoj sezoni, da pomalo eksperimentirate s novim paletama boja, kako biste u konačnici uživali u udobnosti svog prostora.

Šarene bundeve, vrganji, lišće žutih i narančastih tonova – jedan su od prvih motiva koji nam padaju na pamet. No, ne morate stati samo na tome. Za jesensko ukrašavanje sobe možete koristiti i pampas trave, ali i LED dekorativne lampice koje će unijeti svjetlost, toplinu i romantičnu atmosferu tijekom prohladnih jesenskih večeri. Za potpuni ugođaj još možete zapaliti i kakvu mirisnu svijeću sa aromama cimeta, klinčića, vanilije ili bundeve.

Mogućnosti su nebrojene, a društvene mreže vrve idejama i prijedlozima za ukrašavanje domova za najšarenije godišnje doba.
 

 

jesenske dekoracije početak jeseni najšarenije godišnje doba kako ukrasiti dom za jesen jesen u mojem domu bundeve vrganji šareno lišće pampas trave

Još vijesti