Kondom

Nema izgovora za ne nošenje kondoma. Dečki će ti pokušati podvaliti najrazličitije izgovore, ali uvjeravamo da te niti jedan od njih nije točan. A ovo je samo jedan od primjera koji pokazuju koliko dečki muljaju.

Kaže ti da ne može nositi kondom jer ne stane u njega i zato ga to previše smeta? Nemoj pasti na takve fore. Dečki se na sve moguće načine pokušavaju izvući od nošenja kondoma i niti jedna izlika ne bi trebala biti ona koja će upaliti. Ili će pristati na siguran seks ili ništa od toga. Kondomi nisu tu samo da te zaštite od moguće trudnoće, već da te zaštite i od mogućih spolnih bolesti. I zato bi svaka cura morala inzistirati na zaštiti ako se upušta u seksualne odnose.

Slika nije pronađena Koliko su zapravo čvrsti kondomi? Prerezali su ga i pokazali u kakvom stanju je bio nakon

Sada ćeš vidjeti koliko je zapravo izmišljotina rečenica poput 'ne stanem ja u kondom' ili 'premali su za mene'. Kakvu god verziju ove izlike da si čula, ovo je dokaz da itekako stane, apsolutno svatko.

 

@theel_inloser

What a fancy thigh high, right? That’s all

♬ Condom On Your Tongue - Marvin Sease

 

Cura je sve nasmijala svojim videom u kojem je prozvala sve dečke koji ne žele nositi kondom. Da im pokaže kako itekako stanu u njega, ona ga je navukla na nogu. Izgleda malo smiješno, ali potvrđuje njenu poantu. Navukla je kondom do bedra, i nije puknuo niti mu se išta dogodilo. Ne radi se o nekom posebnom kondomu, već običnom kakvog ima u svim dućanima. Kako piše Lad Bible, prosječna je veličina muškog spolnog organa između 10 i 17 centimetara u erekciji, dakle, nema šanse da im izgovori da su preveliki mogu upaliti. Brini za svoju sigurnost i ne pristaj na seks bez zaštite, a ovaj video pokaži svakom dečku koji ti dođe s ovako nekim izgovorom.

Slika nije pronađena Najčešće greške s kondomima koje ljudi rade – mogle bi te skupo koštati

kondom veličina kondoma ismijala dečke izgovori dečkove laži istina o kondomima

Još vijesti