Ispijanje kave s frendicama

Svake se godine 8. ožujka slavi Dan žena! Ove godine taj dan pada na petak i samo što nije stigao. U jednom je zagrebačkom kafiću najavljena akcija koju će organizirati taj dan, a koja bi ti se mogla svidjeti.

Kava je nešto što je mnogima sastavni dio dana. Bilo da ju popiješ doma ili odeš u kafić, ukoliko je ona i tvoj omiljeni napitak, trebaš znati da ćeš ju u petak na jednoj lokaciji moći popiti besplatno! Zagrebački je kafić odlučio za Dan žena počastiti sve. Tako će u petak, 8. ožujka, kava kod njih biti besplatna, piše Večernji list. Radi se o kafiću Unique One koji se nalazi na Malešnici. Ako ti je usput, evo prilike za popiti kavu.

Nina Skočak u McDonald'su Nina Skočak je usporedila hrvatski i američki McDonald's – evo koji joj je bolji

Trebaš znati i da će akcija biti dostupna samo u jutarnjoj smjeni, od 8 do 14 sati, a nakon toga će se ipak trebati platiti, ali s obzirom da je ovdje u gradu najjeftinija kava, i dalje ćeš proći jako dobro.

Nalazi se na adresi Ante Topića Mimare 47, a iako je otvoren oko godinu dana, već je uspio u to vrijeme prikupiti simpatije i stalne goste. Možda ti ovaj kafić nikada nije upao u oko, no ako ti je blizu, možda ti ga ovo stavi na radar. Jako lijepa gesta! To su one male stvari koje će odvojiti neki kafić u današnje vrijeme kada ih ima na svakom koraku.

Napitci Piješ previše kave? Nekada umjesto nje možeš popiti i neki od ovih 5 napitaka

Dan žena 2024 Kava Besplatna kava zagrebački kafić na malešnici unique one

Još vijesti