Noge u tajicama

Kao da svi nemamo dovoljno nesigurnosti, sada se društvenim mrežama širi još jedna potencijalna nesigurnost – na koju nadamo se nećeš pasti. Totalna je glupost i ne bi trebala tome težiti.

Društvenim se mrežama počeo širiti još jedan toksičan trend koji može stvoriti dodatnu nesigurnost o izgledu vlastitog tijela. Radi se o trendu nazvanom „legging legs“ u kojem cure pokazuju kako bi to savršene noge trebale izgledati u tajicama. Po njihovom, to bi značilo da trebaš imati vidljiv razmak između bedara, tanke noge i naglašenu stražnjicu.

Riđi i šljokice Svi žele njene šljokice jer sjaje do svemira: Domaća influencerica dobiva zahtjeve da ih počne prodavati

TikTok videi kažu da je to savršeno i da tako svačije noge u tajicama trebaju izgledati. Prije nego kažemo bilo što drugo, da ti samo napomenemo da je ovo jako toksičan i loš način razmišljanja te da nije nešto što je stvarno istina. Ne postoji pravilo ili zakon koji kaže kako noge u tajicama trebaju izgledati i svatko tko misli drugačije… u krivu je.

 

@miakunis11 ♬ original sound - harv

 

Noge u tajicama trebaju izgledati točno onako kako ti izgledaju kada staviš tajice i pogledaš se u ogledalo. Postavljati si ovakve standarde nije zdravo, a sve cure koje promoviraju ovaj trend i hvale se svojim nogama koje po tim kriterijima izgledaju „savršeno u tajicama“ nisu osobe koje ti trebaju biti idoli ili netko na koga ćeš se ugledati.

 

@mikkzazon

We are not doing this.

♬ original sound - Mik Zazon

 

„Legging legs“ trend je samo još jedan toksičan trend na koji trebaš biti upozorena da je totalna glupost i nešto što ne bi trebala slušati. Većina cura nema ovakve noge, a nekada će utjecaj na to kako ti noge izgledaju u tajicama na videu ili fotki imati i to kako stojiš – pa vjerojatno dio onih koji imaju ovakve noge, samo stoje u dobroj pozi, ili je nekada u pitanju u photoshop.

Skincare smoothie Skincare smoothie zaludio TikTok: Sve što trebaš znati o ovoj revoluciji u njezi kože

Vježbanje Metoda za vježbanje pod nazivom 3-2-8 je idealna za sve koji žele do ljeta izgledati fit

legging legs tiktok trend kako trebaju izgledati noge u tajicama savršene noge toksičan trend

Još vijesti