Ljubavni par

Ušli smo u veljaču, mjesec kada slavimo Dan zaljubljenih. Iako zvuči kao sretan period, ovo je jedan od onih mjeseca kada se događa i jako puno prekida. Sada se na sve to pojavila i „teorija o veljači“ koja nagoviješta moguće ljubavne probleme.

Ovih dana pred ulaskom u veljaču na društvenim mrežama, točnije na TikToku, bili smo bombardirani s misterioznim videima koji govore da se pripremimo za „teoriju o veljači“ jer se radi o stvarnoj pojavi. Koliko je stvarna, to ćemo tek vidjeti. Za početak, nikada nismo čuli za nju, a po komentarima ispod ovakvih videa, većini nije bilo jasno o čemu se tu radi. Ovo je teorija koja govori što bi ti se moglo dogoditi u veljači na ljubavnom polju.

Noge u tajicama Toksičan novi trend s TikToka: „Ovako trebaju izgledati noge u tajicama“

Ima predviđanje i za one koji su sami i za one koji su u vezi. Po ovoj teoriji, u veljači bi samci mogli pronaći ljubav, i to onu pravu. U životu bi ti se mogla pojaviti neka neočekivana osoba ili osoba iz prošlosti s kojom ćeš krenuti viđati se i raditi na odnosu. Veljača je onaj mjesec kada se rađaju čvrste veze. Tako da ako ovaj mjesec uđeš u vezu – to bi mogla biti ona kakvu sanjaš.

 

@vaatsalya.c me because February is coming up and people dont give me credit for this video even though its my original content #foryou #fyp #fup #couple #coupleadvice #advice #love #loveadvice #relationship #relationshipadvice #trending #relatable #viral #makemefamous #thankyou ♬ original sound - ✗

 

To je predviđanje koje ova teorija ima za samce, a postoji i objašnjenje kako će utjecati na one u vezi. Osobama koje su u vezi bi se mogla javiti neka osoba iz prošlosti, bivša ljubav, koju možda čak i dugo nisu vidjeli ili čuli. U veljači su dobre šanse da te se ta osoba sjeti i da se javi.

 

@camilla.and.family The February theory explained… stay strong out there 💪🏼 #thefebruarytheory #truelove #february #feb2024 ♬ original sound - Camilla.and.family

 

Ovo vjerovanje nije ništa novo, već je bilo tu i proteklih godina, a sada je postalo super popularno. Ako si solo, ovo ti može dati nadu, a ako si u vezi, odupri se ako ti se javi bivša ljubav!

Vježbanje Metoda za vježbanje pod nazivom 3-2-8 je idealna za sve koji žele do ljeta izgledati fit

teorija o veljači tiktok društvene mreže february theory što to je što znači što će ti se dogoditi ljubavna teorija

Još vijesti