Slika nije pronađena

Ako želiš saznati kako stojiš sa zdravljem, onda je ovaj test za tebe. Jedno australsko sveučilište osmislilo je način kako saznaju imaju li neki problema s zdravljem više nego drugi, a i samim tim im to određuje i životni vijek.

Jedno australsko sveučilište podijelilo je rezultate svojeg istraživanja koje su proveli na temelju jednog testa, a taj test pokazuje kakvo nam je zdravlje i koliko dugo ćemo još živjeti. Kako piše Marie Claire, u pitanju je jednostavan test od svega 10-ak sekundi kojeg može napraviti ama baš svatko u udobnosti svojeg doma. Sve što trebaš napraviti je da održavaš pravilnu ravnotežu tijela nešto više od 10 sekundi.

via GIPHY

 

Ravnotežu tijela ćeš održavati na način da prednji dio svojeg stopala postaviš na stražnji i donji dio suprotne noge, na listu, i da tako pokušaš stajati nešto više od 10 sekundi. Osim toga, bitno je da si tu ruke opuštene sa strane te da gledaš ravno u jednu točku ispred sebe. Prema njihovom istraživanju, oni koji nisu uspjeli održati tu ravnotežu imaju problema sa zdravljem, a samim tim i kraći životni vijek od drugih. Ako si uspjela održati ravnotežu 10 sekundi ili više, onda ne moraš brinuti oko trajanja tvojeg životnog vijeka!

Emocije Viralni kviz za koji ljudi govore da je nevjerojatno točan: Koja si ljudska emocija?

Razmišljanje Ako točno riješiš ovu zagonetku to pokazuje da ima šanse da si psihopat [TEST]

test životni vijek Dužina života #zdravlje ravnoteža balans

Još vijesti