Emocije

Obožavamo kada neki kviz postane viralan i kada ga svi krenu rješavati i dijeliti koje su rezultate dobili. Sada se to događa s ovim kvizom. Reći će ti koja si ljudska emocija i navodno je u tome jako dobar.

Ako se do sada nikada nisi poistovjetila s nekom emocijom, sada ćeš. Postoji kviz koji je trenutno zaludio Internet, a koji će ti dati odgovor na ovo pitanje. I ispada da je u tome jako dobar jer pogađa prilično točno. Iako nitko nema pojma koja bi mogao biti emocija, kada dobiju rezultat, pronađu se u opisu.

Deva i karte KVIZ: Test općeg znanja koji se čini lagan, ali većina ne može skupiti 8/8

Radi se o ruskom kvizu, i kada otvoriš link gdje se nalazi kviz, bit će ti stranica na ruskom, ali nemoj da te to uplaši. Može se lako prevesti na engleski. Kviz možeš riješiti OVDJE.

 

 

Ako ne znaš kako prevesti stranicu, vrlo je lako. Kada u Google Chrome pretraživaču otvoriš bilo koji link na stranom jeziku on ti izbaci obavijest hoćeš li ju prevesti -i tu samo odabereš engleski. A ako ti otvaranjem linka ne izbaci obavijest, samo bilo gdje na početni zaslon kviza klikni desni klik i tu imaš 'Prevedi na engleski'. I onda možeš bez problema riješiti kviz.

 

 

 

 

Ljudi dijele svoje odgovore na društvenim mrežama i ima svakakvih emocija koje možeš dobiti kao rješenje. Ponekad kao da prijevod tijekom rješavanja malo 'zašteka' i neke riječi ne prevede najbolje, ali može se lako shvatiti kontekst. Test je zabavan i neće nas to što je na ruskom zaustaviti da ga ne riješimo!

Razmišljanje Ako točno riješiš ovu zagonetku to pokazuje da ima šanse da si psihopat [TEST]

test kviz koja si emocija osjećaji viralni kviz

Još vijesti