Razmišljanje

Obično zagonetke želimo riješiti točno, ali s ovom je situacija obrnuta, nju svatko želi riješiti pogrešno. Jer tko da točan odgovor, navodno to pokazuje kako je ta osoba možda psihopat.

Bilo da želiš testirati sebe ili nekoga drugoga, ovo je zabavan način kako saznati je li netko psihopat. Tako barem tvrdi policija. Po njima, postoji jedna zagonetka koju će u najvećem broju slučajeva točno riješiti samo oni ljudi koji bi mogli biti psihopati. Na svu sreću, pokušali smo ju riješiti i nismo bili niti blizu točnog odgovora. Prvi put ikad nam je drago da nešto nismo znali.

Slika nije pronađena Ljubavno pravilo koje će ti otkriti koliko je neki dečko stvarno zagrijan za tebe

A hoćeš li ti znati? Zagonetku je na TikToku objavio Mark, a evo kako ona ide. Ispod videa smo ti ju napisali i na hrvatskom, a na kraju članka možeš pronaći i točno rješenje. Nemoj varati i ići ga pogledati prije nego sama pokušaš riješiti!

 

@markmud08 Who killed mrs smith? #fyp #foryoupage #puzzle #viral #markmud08 #followme #funny ♬ original sound - MarkMud08

 

Gospođa Smith je ubijena u svojoj kući jednog nedjeljnog predvečerja. U vrijeme ubojstva, u kući je bilo 5 ljudi. Policija ih je sve ispitala što su radili u vrijeme kada je gospođa Smith ubijena. Kuhar je rekao da je pripremao večeru. Gospodin Smith je rekao da je u vrtu teleskopom gledao zvijezde. Vrtlar je rekao da je u vrtu obrezivao drveće. Služavka je rekla da je postavljala stol za večeru. Butler je rekao da je bio u vinskom podrumu i tražio vino za večeru. Samo na temelju tih izjava, policija je uspjela uhvatiti ubojicu. Tko je dakle ubio gospođu Smith? Daj svoj odgovor, a onda na kraju članka pogledaj koji je točan.

Likovi iz filmova i serija Test osobnosti koji je zaludio ljude: Kojem ste izmišljenom liku najsličniji? Ima preko 400 mogućih rješenja!

Točan je odgovor: gospodin Smith. Njegov odgovor nije imao logike jer u predvečerje se ne gledaju zvijezde, već kad padne skroz noć.

test zagonetka psihopat tko je ubio gospođu smith jesi li psihopat

Još vijesti