Galerija Cura na biciklu Posjeti botanički vrt Organiziranje piknika +7 Hrani patkice i labudove

Proljeće je idealno vrijeme za iskoristiti visoke temperature i sunce te provoditi što više vremena vani. Nemoj se zatvoriti u sobu i cijele dane provesti pred ekranom. Evo što sve možeš raditi umjesto toga.

Kada dođe ljeto i temperature postanu nepodnošljive, opet ćeš vrijeme provoditi zatvorena doma jer će vani biti prevruće. Uvijek imamo spreman izgovor zašto se ne mrdnuti. Što je loše! Proljeće je idealno godišnje doba za provoditi vrijeme vani i zabavljati se za promjenu malo bez ekrana. Ovo su sve aktivnosti koje moraš barem jednom napraviti ovog proljeća – garantirano ćeš s njima stvoriti neke lijepe uspomene.

Proljetni piknik Kako život ovog proljeća učiniti ljepšim i sretnijim? Romantiziraj ga! Imamo i 20 načina kako

Kada će ti sljedeći put biti dosadno i nećeš znati gdje ni što sa sobom za vikend, otvori ovu listu, uzmi jednu aktivnost s nje i izgubit ćeš par sati, zabaviti se i usput malo odmoriti oči. Možeš ih sve raditi sama ili u nečijem društvu, i jedno i drugo je izvedivo i skroz u redu. A što to sve zanimljivo može baš svatko raditi ovih dana, pogledaj u galeriji iznad.

Pozadinske slike za mobitel Najslađe proljetne pozadinske slike za mobitel – 10 ideja što staviti na pozadinu i osvježiti mobitel

Cura i dečko Umjesto još jedne kave ili druženja kod nekoga doma: 10 ideja za drugačije proljetne spojeve s dečkom

proljeće proljetne aktivnosti proljetna bucket lista raditi vani bez ekrana aktivnosti kad ti je dosadno što raditi bez mobitela

Još vijesti