Mladi dečko

Svatko ima neki tip dečka na kojeg će uvijek iznova i iznova pasti. Bilo da je to nešto specifično na njegovom izgledu ili nešto posebno u njegovom karakteru. Svatko ima tip, a što tvoj govori o tebi?

Puno malih sitnica može otkriti neke detalje o tvojoj osobnosti puno više nego što ti to misliš. Jedna od tih stvari je i tvoj izbor dečka. Kada uvijek iznova padaš na isti tip dečka, lako je povjerovati da to stvarno može reći i nešto o tebi. Postoje različiti tipovi dečka kada se gleda njihova osobnost. Neke cure tako uvijek padaju na zločeste dečke, a neke na dečke koji su zauzeti. Izdvajamo ti 10 tipova dečka na koje nam se čini da cure najčešće padaju i što svaki od tih tipova govori o tebi.

1.Šarmantan, ali i pun sebe
On je dečko kojem je na prvu nemoguće odoljeti jer je toooliko šarmantan, ali kada ga malo bolje upoznaš, jasno ti je da je narcis. Ovakvi tipovi dečka privlače cure koje su također pomalo zaljubljene u sebe, ali i one koje nisu za mirne veze, već žive za dramatične situacije i svađe. S ovakvim će ih dečkom uvijek biti.

2.Dečko koji se ne trudi baš previše
Dečko koji je jak na riječima, ali nula na djelima. Osjećaš da ne zaslužuješ bolje i zato pristaješ na ovakve dečke. Možda misliš da nisi dovoljno pametna ili dovoljno lijepa za pronaći boljeg dečka – uvjeravamo te da si u krivu.

U vlastitim mislima Jesi li osoba koja overthinka? Ako da – postoje 4 stvari koje ta navika otkriva o tvojoj osobnosti

3.Dečko s problemima kojeg treba „popraviti“ ili „izvesti na pravi put“
Ti si osoba koja je izrazito strpljiva i koja kada nekoga voli, ništa ju neće odbiti od te osobe. Uvijek si tu za druge i nekada čak i malo pretjeraš s tim. Okej je da ti je stalo, ali nije okej ako počneš češće druge stavljati ispred tebe i brineš više za njih nego za sebe, a ti to baš voliš raditi.

4.Dečko koji je super sve dok ne treba definirati vaš odnos – onda bježi
Oni dečki koji od službene veze bježe kao vrag od tamjana. Ti si osoba koja jako voli pažnju i koja jako voli biti u središtu pozornosti. Ovakvi će se dečki na početku odnosa jako truditi i zasipavati te komplimentima i lijepim riječima i zato ih tako voliš. Iako govoriš da želiš vezu, kao i ovakvi dečki, pomalo se bojiš ozbiljne veze jer te strah da će ti slomiti srce.

5.Dečko koji te iskorištava
Previše si dobra i nekada ti se to obije o glavu. Kada netko kaže „dobra osoba“, ti si pravo pravcato oličenje tih riječi. Toliko si neiskvarena i uvijek pozitivna da u drugima ne vidiš ništa loše, a čak kada i primijetiš probleme, nećeš otići jer ne želiš njega povrijediti.

6.Djetinjasti dečko
Osoba si koja se obožava zabavljati i kojoj je dosada nešto najgore na svijetu. S dečkom koji je djetinjast i koji još nije emocionalno zreo, veza će biti zabavna, ali i mogla bi biti pravi vrtlog emocija. Ni sama još nisi emocionalno zrela i zato uvijek gravitiraš prema ovakvom tipu dečka.

Manikura Kockasti, badem ili ovalni – što koji oblik nokta govori o tebi i tvojoj osobnosti?

7.Dobrica
Ti si cura koja voli imati kontrolu. Svi konci moraju biti u tvojim rukama, drugačije ne može. Uvijek padaš na dobrice jer su oni tip dečka koji se neće previše svađati s tobom oko toga i kome će biti okej da ti budeš ta koja će sve u vezi kontrolirati. Voliš biti glavna i da je tvoja zadnja.

8.Zauzeti dečko
Voliš izazove i voliš drame. S tobom ništa nije jednostavno ili smireno. Osoba si koja ima puno samopouzdanja i nije te briga za tuđa mišljenja. To što je neki dečko zauzet tebi ne predstavlja baš nikakav problem.

9.Popularan dečko
Misliš za samu sebe da si cool, ali istovremeno se uvijek imaš potrebu dokazivati drugima. Želiš pokazati svima da si bolja, da si uspješnija…MORAŠ biti bolja. Uspjeh je ono što želiš i čemu ciljaš. Stvaraš si takav pritisak i kada je izbor dečka u pitanju pa uvijek završavaš s onim popularnim dečkima – jer želiš svima, i sebi, dokazati da ga možeš osvojiti.

10.Zločesti dečko
Privlače te zločesti dečki i ne možeš si pomoći. To govori da si netko tko se boji veze i da još nisi spremna za pravu vezu. Osim toga, uz ovakvog se dečka osjećaš moćno i zaštićeno, što su osjećaji koji ti nedostaju u životu pa ih vezom s njim želiš nadoknaditi.

osobnost što govori o tebi izbor dečka tip dečka karakter tipovi dečka zabava

Još vijesti