Tetovaža iza uha

Neki žele da im tetovaže budu u centru pažnje, da ih svi vide, a neki radije biraju diskretnija mjesta gdje ih većina drugih nikada ne bi vidjela, a gdje ih ni sami neće viđati svaki dan.

Okej je ako želiš da ti tetovaža bude na nekom skrovitijem mjestu. Koji god da imaš razlog jer ju želiš staviti tako negdje, sada ćemo ti dati nekoliko ideja. Nije da ju nitko neće skužiti, ali neće biti u centru pažnje i većinu vremena se neće tako lako primijetiti. Ako ćeš biti u situaciji da ju treba sakriti, na ovim je dijelovima tijela to najlakše izvesti. I imaj na umu, što je tetovažica manja, to ćeš ju lakše sakriti. Ovakva su mjesta skroz fora i možda među njima pronađeš i neko idealno za svoju sljedeću tetovažu.

1.S donje strane stopala

 

 

Osim kada skineš obuću i digneš noge, nema šanse da će ju itko vidjeti. Nije tipično mjesto za tetovažu pa je zbog toga fora.

Zajedničke tetovaže Ideje za zajedničke tetovaže s bitnom osobom – 8 slatkih motiva koje možete zajedno tetovirati

2.Iza uha

 

 

Mala tetovaža iza uha jedna je od onih super popularnih. Izgleda slatko, a ako imaš dugu kosu, lako ju možeš prekriti.

3.S unutarnje strane usnice

 

 

Kendall Jenner primjerice ima ovdje tetovažu. Nije najzgodnije mjesto, ali može ispasti fora. Definitivno ju nitko tu neće vidjeti.

4.Sa strane na stopalu

 

 

Ako si osoba koja tijekom ljeta nije fan sandala i tada isto radije nosi tenisice, onda šanse da će ti se ova tetovaža vidjeti su jako male. Jedino kada si bez čarapa i svega ostalog na nogama.

5.Ispod grudi

 

 

Mala tetovažica ispod ili između grudi nije na mjestu koje se inače vidi pa se neće vidjeti ni tetovaža. Lako ju je sakriti.

6.Ispod vrata sa stražnje strane

 

 

Još jedno mjesto koje nam često nije izloženo pogledima su leđa. Kada ćeš nositi majicu ili haljinu s golim leđima imat ćeš fora ukras, a ostatak vremena će biti samo tvoja tajna.

Male tetovaže Male tetovaže su slatke ALI: Tattoo majstori otkrivaju 9 velikih greški koje ljudi rade kad ih stavljaju

7.Na rebrima

 

 

Ako ćeš staviti neku manju tetovažu, ovo je još jedna dobra lokacija koja nije često na udaru pogleda.

8.Na boku

 

 

Jedno od neobičnijih mjesta je i bok. Nikako neće dolaziti do izražaja gotovo pa nikad.

9.Na gornjem dijelu noge

 

 

Na prednjem gornjem dijelu noge možeš staviti i neku veću tetovažu bez razmišljanja o tome hoće li se vidjeti. Hoće – samo kada nosiš kratke hlače, a ako nisu skroz visoko rezane, onda se neće vidjeti ni tada.

tattoo tetovaža skrivene tetovaže mjesta za tetovaže koja su skrivena neće se vidjeti skrivena mjesta sakriti tetovažu

Još vijesti