I influencerima se događaju u životu iste stvari kao i tebi, samo što ti se može činiti da oni to puno bolje podnose jer neće pred kamerom plakati. Mirta nije htjela puno pričati o svojoj privatnosti, ali podijelila je s pratiteljima što se dogodilo.

Na Mirtinom je TikToku u glavnom fokusu šminka i prekul transformacije izgleda. Pronađe vremena i da svojih skoro 15 milijuna pratitelja upozna i sa svojim privatnim životom – odlascima na putovanja i ljudima s kojima se druži. Obožavamo njene lookove koje redovito dijeli, ali svi uvijek volimo i zaviriti u privatni život javnih osoba. Iako to njima nije uvijek drago.

Slika nije pronađena TikTokeri koji zarađuju najviše od svojih videa: Poznati časopis Forbes objavio listu najbogatijih

Mirta dijeli onoliko privatnih informacija koliko je potrebno jer zna da njene pratitelje itekako SVE zanima. Posljednja vijest koju je podijelila pokazuje da ni njoj ne cvjetaju uvijek ruže u životu. I dok joj društvene mreže rastu brzinom munje, objavila je da joj je petogodišnja veza upravo došla kraju.

 

@mimiermakeup

When life gives you lemons

♬ Just a Cloud Away - Pharrell Williams

 

Svi znaju za njenog dečka jer ga je tu i tamo znala pokazivati u svojim videima i djelovali su kao presladak par. Onaj savršen par kakav svi žele biti. Rastužila je svoje pratitelje kada je objavila prije par dana da je po prvi put nakon 5 godina single.

 

 

Nije htjela previše pričati o tome što se dogodilo i zašto se dogodilo, samo je htjela reći svima jer zna da će biti tisuću pitanja o tome gdje je dečko i zašto se više ne pojavljuje u videima. Uvijek nam je žao kada prekine neki poznati par koji je bio pravi 'couple goals'.

Slika nije pronađena Internet je pronašao dvojnicu Madison Beer: Toliko su iste da je nemoguće reći koja je koja

tiktoke mimiermakeup Mirta Miler prekid veze

Još vijesti