Valerisssh

Rat u Ukrajini i dalje na staje, a situacija je sve gora i gora. Iako su neki uspjeli otići u sigurnost drugih država, njihovi su najmiliji ostali u ranoj zoni. Koliko je to stvarno, najbolje je pokazala objava ove cure.

Neki možda ne vjeruju koliko je situacija u Ukrajini užarena i koliko se strašne stvari tamo događaju. Jedna je mlada cura postala popularna diljem svijeta svojim videima kojima od početka rata objavljuje kako je izgledao život u njenom gradu. Razaranja, život u bunkeru, zračne uzbune, odlazak obitelji na ratno bojište…to je stvaran životu u Ukrajini. Iako mi videe gledamo kao kratke filmiće, za ljude tamo je to itekako realnost. Valerisssh, kako joj je korisničko ime, redovito je u svoju svakodnevicu i videe unosila malo komičnosti, i to se ljudima svidjelo. Kroz nju su mladi diljem svijeta počeli pratiti situaciju u Ukrajini. Međutim, zadnjim je videom potresla sve koji ju prate.

 

@valerisssh

I love u, bro Putin is an evil

♬ eventually slowed - xxtristanxo

 

Ima 18-godišnjeg brata koji je otišao braniti svoju državu – i koji je, kako je saznala, poginuo. Ljudi su u apsolutnom šoku. Svi joj šalju poruke podrške, ali im je isto tako i jasno da joj ne mogu nikako pomoći, iako žele. U videu je napisala 'Vladimir Putin je ubio mog 18-godišnjeg brata u Ukrajini, dok se za to vrijeme Rusi brinu oko toga jer su im zatvorili McDonald's'. Ona je prije nekog vremena uspjela otići u sigurnost, u Italiju, ali njeni roditelji i brat su ostali u Ukrajini. Njen je video u samo jedan dan dosegnuo gotovo 10 milijuna ljudi! Nada se da će svojim videima uspjeti stvoriti svijest među drugim ljudima o tome što se trenutno događa u njenoj zemlji.

tiktokerica iz ukrajine Mlada cura iz Ukrajine je postala viralna: Pokazuje kako izgleda njen život u zemlji pogođenoj ratom

Rat u Ukrajini Ukrajina valerisssh tiktokerica