Šareni outfit

Nekada pronađemo komad odjeće koji je tako super, ali je u boji koja nam ne stoji. I tu sve pada u vodu. Postoje neke boje s kojima uvijek možeš igrati na sigurno i koje će ti najvjerojatnije stajati dobro – jer stoje svima.

Nevjerojatno, ali stvarno. Postoje boje koje stoje svima, bez obzira na njihovu nijansu tena ili boju kose. To su dvije stvari po kojima se najčešće ravnamo da vidimo koje nam boje najbolje stoje, ali s ovih 5 sva pravila padaju u vodu – jer one stoje svima. Zvuči odlično! Ono što nije toliko odlično je da se radi o specifičnim nijansama boja koje možda nećeš baš uvijek pronaći u dućanima. Ali zato kada ih negdje vidiš, tu si sigurna da boja neće biti problem zašto ti taj komad možda neće odgovarati. U ovim slučajevima, boja je uvijek pun pogodak. Evo o kojim se nijansama i bojama radi.

Ljubičasta boja

 

 

Bilo koja nijansa ljubičaste boje će ti vjerojatno stajati puno bolje nego što misliš. Iako možda nije najpopularnija boja na svijetu, odjeća u ovoj boji može izgledati itekako dobro na tebi. Samo joj trebaš dati priliku.

Košulja Košulja je malo dosadan komad odjeće: Imamo fora način kako ju nositi i postat će ti omiljena stvar

Smaragdno zelena

 

 

Ne bilo koja zelena, već ona smaragdna. Nije toliko jarka i upadljiva zbog čega će ti možda i biti draga. Odlično ide uz traperice ili kada ti je ostatak outfita neke sive ili bež nijanse.

Prava crvena

 

 

Ona prava jarka crvena. Ne bi smjela imati nikakav narančasti ili plavi ton, već baš biti crvena crvena. Iako ova boja možda neke plaši, zapravo je moćna i pokazuje da imaš samopouzdanja.

Negin Mirsalehi Odjeća za jesen i zimu koju se isplati kupiti u second handu dućanu: Ovih 7 su pravi ulov

Jarko ružičasta

 

 

Kada želiš biti u centru pažnje, ova će ti boja to zagarantirati. Ružičasta kao fuksija ne djeluje kao boja koja će stajati svima, ali zapravo, stoji svima. Definitivno je ovo dobra informacija sada kada još uvijek trenda barbiecore trend.

Tirkizna

 

 

I za kraj, tirkizna. Boja između zelene i plave. Još je jedna s kojom nemaš brige, definitivno će izgledati dobro. Možeš si samo na prvu djelovati čudno u njoj ako to nije boja kakvu inače nosiš.

Moda boje odjeća stoje svima outfit

Još vijesti