Bethany Dobson

Jedan dio tijela koji je brojnim curama trn u oku je trbuh, pogotovo donji dio trbuha koji nekima bude više izražen. Možeš biti mršava i svejedno imati ovaj dio tijela izražen. Ako se pronalaziš u tome, trebaš čuti poruku ove influencerice.

Svi imamo neke stvari na svom tijelu i u svom izgledu koje toliko ne volimo i koje bismo najradije promijenili. Jedan najčešći „problem“ na tijelu koji ima puno cura je predio oko trbuha, točnije izraženiji donji dio trbuha. Ističe se i čini se kao da je nemoguće riješiti ga se. Tako neki izbjegavaju uske haljine, prekrivaju ga na sve načine ili uvlače zrak. Zapravo ima puno cura kojima je ovaj dio tijela izraženiji i vidi se koliko god vježbale.

Selena Gomez Selena Gomez podijelila fotke u badiću od prije i sada pa poslala svim curama važnu poruku

Ako ti je zabrinjavanje oko toga dobro poznato, onda trebaš čuti poruku ove influencerice i vidjeti video koji joj je postao viralan. Ona je sama rekla da bi joj jako pomoglo da je ovakav video vidjela kada je bila mlađa pa se nada da će sada ona možda uspjeti pomoći mlađim curama.

 

@bethanyydobson

Rock your lower stomach bump sis & stop picking yourself apart ❤️ In the real world, it’s normal. Dont let Instagram make you think different. I know some women don’t have a bump - which is also normal! We are all different 🤝🏻 Even when I was 10kg lighter, I had the bump. It ain’t going anywhere so you may as well stop being so hard on yourself. Rock it with confidence and enjoy your Saturday xxx

♬ original sound - Bethany Dobson - ONLINE COACH

 

Uvijek se zabrinjavala oko tog dijela, ali sada ga je napokon odlučila prihvatiti i nositi usku odjeću bez obzira na to hoće li joj se trbuščić isticati ili ne. Kako je i sama pokazala, sve je zapravo u tome kako staneš i kada si u pravoj pozi, on se ne vidi, ali kada stojiš opušteno kao što stojiš i inače ako ne poziraš za fotku, on se vidi. Danas zna da je to samo sastavni dio njenog tijela, i da kao što neke cure imaju veće grudi, ona ima izraženiji donji dio trbuha.

Gledanje u ogledalo Stvari zbog kojih se ne bi trebala osjećati nesigurno: Ovih 13 nam često ruše samopouzdanje bez razloga

Zabrinjavati se oko toga nema smisla i samo se tako stresiraš oko nečega što zapravo i nije toliko bitno. Bilo da tebe muči ovaj isti dio tijela kao i nju ili neki drugi, poruka koju je snimila može lako biti primjenjiva i za svaku drugu situaciju.

samopouzdanje Izgled nezadovoljna izgledom poruka za sve cure trbuščić izražen donji dio trbuha nezadovoljna izgledom tijela

Još vijesti