Ormarić

Namještaj nije baš jeftin da bi ga mogli kupovati novog svaki put kada se sjetimo ili kada nam neki komad u sobi dosadi. Većina si to ne može priuštiti, ali to ne znači da nema rješenja. Samo ti treba malo kreativnosti.

Ne treba ti puno novaca da bi obnovila sobu, a ovo je i dokaz. Ormarići ili stolić možda nisu u skladu s tvojim stilom i kvare ti izgled sobe kakav si zamislila – razumijemo te. Ovaj komad namještaja najčešće ne možeš birati i roditelji ti daju neki koji su odabrali oni ili koji je u toj sobi oduvijek. Sada ćeš vidjeti da uopće nije teško promijeniti izgled takvog namještaja, a da to ne uključuje kupovanje novog. Za preuređivanje sobe ti treba samo mašta i pristup internetu.

Spavaća soba Soba ti je postala dosadna? Probaj ovih 5 trikova i od sobe napravi svoj mali raj

Možeš pronaći različite DIY projekte koji su puno jeftiniji nego što bi bila neka alternativa, u ovom slučaju kupovina novog namještaja. Jedna je cura pokazala koliko dobro izgleda njen stolić nakon što ga je preobrazila uz pomoć samoljepljivih naljepnica. Tako jednostavno, a razlika ogromna!

 

@moonlight.market.co How would they know I spilled iced coffee in my drawer and caused water damage 😬 #desksetup #deskhack #diyprojectideas #diydeskmakeover #diydeskproject #deskmakeover #diyhomeoffice #deskorganization #peelandstick #peelandstickwallpaper #peelandstickwallpaperhacks #peelandstickwallpaperidea #deskdecor ♬ how would they know bad girls club - Chris Gleason

 

Samoljepljivih naljepnica ima za kupiti i kod nas, a umjesto njih možeš čak koristiti i samoljepljive tapete. Efekt će biti jednak. Samo prije nego što kreneš stavljati naljepnice makni drške za otvaranje vrata i ladica. Na svim se stolićima i ormarićima ovo da izvaditi. Trebat će ti alat, a ako nisi sigurna kako to napraviti, zatraži nekoga za pomoć. Kada skineš drške, treba dobro izmjeriti koliko ti treba papira i odrezati. Lijepi što pažljivije jer popravka nema. Izaberi motiv naljepnica ili tapeta kakav ti se sviđa i to je to – imat ćeš osvježenu sobu. Ovo je dobra ideja ako ti je neki ormarić izgreben, ljušti se boja ili ga je vrijeme pregazilo. Možda ćeš se malo pomučiti, ali vrijedit će.

Prsten od laka za nokte Iskoristi stari lak za nokte: Cura je otkrila kako od njega napraviti prsten

diy stari ormarić soba uređivanje sobe jeftino kako obnoviti ormarić kako obnoviti radni stolić možeš sama

Još vijesti