Zendaya i Tom Holland

Nije tajna da je visina jedan od bitnih faktora za cure i da o tome ovisi, hoće li im se dečko svidjeti ili pak neće.

Prema mnogim istraživanjima koje su provodili psiholozi i znanstvenici, cure su sretnije ako je njihov dečko koji centimetar viši od njih i baš ne žele dejtati frajere koji su niži.

Zašto se niže dečke doživljava kao manje privlačne, koji je razlog? To je žarko zanimalo jednog dečka na TikToku koji je pokušao pobliže istražiti tu temu.

Mario Mirante postavio je pitanje svim ženama zašto im je visina toliko bitna.

@mariomirante Replying to @Cornett.maggie ♬ original sound - Mario Mirante

„Dame, dat ću vam svoju visinu, težinu, broj socijalnog osiguranja, kućnu adresu i broj telefona – sve što želite. Sve što tražim zauzvrat je da objasnite zašto vam je visina važna u vezi“, zamolio je Mario sve cure na TikToku uz pravilo da ostanu pozitivne i da se u svojim odgovorima suzdrže od bilo kakvih vrijeđanja.

Čini se da je Mario postavio pravo pitanje, jer se ispod njegove objave nanizalo preko 12 tisuća komentara cura koje su bile iskrene.

„Pete, želim nositi visoke pete“, glasio je iskren odgovor jedne djevojke koji je skupio najviše lajkova.

Druge su cure tvrdile da je to zato što se jednostavno osjećaju ženstvenije pored višeg dečka, dok su neke pisale kako nije uopće u njima bio problem, već u nižim dečkima koji su se osjećali ugroženo pored njih kao visokih cura.

 

@mariomirante Replying to @Lauren Moreau708 ♬ original sound - Mario Mirante

 

Mario je zato snimio još jedan video koji je bio inspiriran odgovorom da cure ne žele dejtati niže dečke, isključivo zato što pored njih ne mogu nositi visoke pete.

Govorio je o svom prijatelju koji je bio ismijavan cijeli život zbog toga što je bio nizak, a sve su ga djevojke odbijale. To ga je na kraju dovelo do alkoholizma, depresije i samoubojstva.

Stoga je Mario zaključio kako je sasvim uredu imati preferencije u vezi, ali nije u redu odbiti nekoga zbog nečeg što je totalno izvan njegove kontrole – poput npr. visine.

visina u vezi dečko viši od cure dečko niži od cure zašto cure vole više dečke zašto cure ne žele niže dečke viši ili niži frajer

Još vijesti