Plitvička jezera

Plitvička su jezera uvijek dobra ideja za izlet – bez obzira koje je godišnje doba. Jednako su lijepa i kroz ljeto i proljeće, a neodoljiva su i kroz jesen. Svako toliko spuste cijene ulaznica i tada ih se pogotovo isplati posjetiti.

Plitvička su jezera na svojoj službenoj stranici objavila dobru vijest – ovog listopada spuštaju cijenu ulaznica na tjedan dana – i to poprilično. Svako toliko imaju promotivne ponude kada su ulaznice jeftinije i tako mnogima i pristupačnije. Šteta je ne posjetiti ih jer je ovo stvarno jedna od najljepših lokacija u Hrvatskoj. Pogotovo izgledaju lijepo u jesen! Nije prevruće i lakše je šetati i obilaziti jezera. Imaju nekoliko ruta pa će biti zadovoljni svi – i oni koji vole više hodati, kao i oni kojima se ne da satima hodati. Od 1. do 8. listopada 2023. možeš i ti prošetati Plitvičkim jezerima. Slave 44. obljetnicu od kada su primljeni na UNESCO-v Popis svjetske prirodne baštine.

 

 

Za tu priliku u tom razdoblju časte svoje posjetitelje. Tako će ulaznice za odrasle biti 10 eura (inače su 40 eura), za studente 6,50 eura (inače su 25 eura), a za djecu (sve one do 18 godina) samo 4,5 eura (inače su 15 eura). Jedina je caka što se ulaznice moraju kupiti online kako bi ostvarila popust. Vjerojatno je i da će se rasprodati brzinom munje, kao i svaki put.

plitvice Plitvička jezera listopad promo cijena jeftinija ulaznica 2023. godine jeftinije na plitvička jezera

Još vijesti