Zendaya i Selena Gomez

Kada slavne osobe idu na crveni tepih žele zablistati i sve osvojiti svojim izgledom. Nije lako postati ona osoba o čijem se outfitu priča kada su svi uvijek tako wow. E pa ovih se 10 itekako izdvojilo!

Niti ne moraš voljeti sve ove slavne djevojke i dečke, ali da su sa svojim haljinama i cjelokupnim stajlinzima uspjeli očarati – mora im se priznati da jesu. O njihovim su kreacijama društvene mreže i Internet brujali. Danima se nije prestajalo pričati o outfitima koje su nosili i kako su dobro izgledali. Naravno, bilo je tu i nekih kontroverznih i neobičnih izgleda koji su bili u centru pažnje iz drugih razloga, a koje smo morali dodati na ovu listu – jer šanse da ćemo još nekada vidjeti takve outfite su vrlo male. Tu su neke odjevne kombinacije koje smo vidjeli na crvenim tepisima, ali i neke koje su slavni nosili u drugim prilikama.

Lady Gaga Najskuplje odjevne kombinacije koje su slavni nosili na crvenom tepihu: Vrijednost ovih 10 je OGROMNA

1.Margot Robbie na predstavljanju „Barbie“ filma

 

 

Izgledala je kao prava Barbie u ružičastoj svečanoj haljini. Iako je na predstavljanjima imala hrpu super outfita, ovo je onaj jedan koji se izdvojio.

2.Harry Styles na Grammyjima

 

 

Šljokičasti kombinezon Harryja Stylesa bilo je nemoguće za ne primijetiti, a mnogima i nemoguće za zaboraviti.

3.Sofia Richie na vlastitom vjenčanju

 

 

Sofia Richie je ove godine postala glavna trendi cura, a po svojoj je popularnosti u modnim vodama možda pretekla i Hailey Bieber. Sve je krenulo s njenim lookom s vlastitog vjenčanja.

4.Zendaya na SAG Awards

 

 

Zendaya na svakom crvenom tepihu izgleda fenomenalno, a ove nas je godine sve oduševila s Barbie ružičastom haljinom.

5.Jared Leto na Met Gali

 

 

Maca na crvenom tepihu! Met Gala je mjesto gdje se može vidjeti sve i svašta, a ove je godine Jared Leto podignuo ljestvicu šašavosti i došao u kostimu mačke.

6.Selena Gomez MTV dodjeli nagrada

 

 

Nije često na crvenom tepihu, ali kada dođe, onda ostavi sve bez teksta. Na MTV dodjeli nagrada, Video Music Awards, došla je u crvenoj haljini koja joj je stajala savršeno.

Kendall Jenner i Billie Eilish Odjevne kombinacije s Met Gale 2023: Što su nosile Kardashian sestre i kako je Rihanna opet ukrala show

7.Hailey i Justin Bieber kao totalne suprotnosti

 

 

Jedan outfit koji ne možemo ne staviti na ovu listu je i ovaj koji su nosili Hailey i Justin, a koji je postao meme. Ona totalno sređena u lijepoj crvenoj haljini, a on u trenirci kao da ide u teretanu – a oboje su išli na isto događanje.

8.Jenna Ortega na Golden Globes

 

 

Jenna Ortega se na dodjeli nagrada „Golden Globes“ pojavila u zanimljivoj haljini koja se mnogima svidjela – a i njoj je stajala super.

9.Taylor Swift na premijeri svog „The Eras Tour“ filma

 

 

Taylor Swift je osoba 2023. godine, a osim što je sve oduševila svojim outfitima koje nosi na turneji, oduševila je i haljinom koju je imala na premijeri vlastitog filma.

10.Kendall Jenner u haljini s iluzijom

 

 

Kendall je pak bila glavna priča zbog svoje haljine koja ima neobičan gornji dio i čini se kao da je gola. Zapravo haljina ima prozirni dio koji se savršeno stopio s Kendallinom kožom i uopće se ne vidi.

odjevne kombinacije 2023. godine outfiti slavnih Slavne osobe najbolje odjevne kombinacije za pamćenje Moda najupečatljiviji outfiti

Još vijesti