Šminka

Sva sreća, trend izblajhanih obrva nije zaživio. Izgleda da ipak pratiteljice mode nisu bile toliko hrabre da se baš ovoliko igraju s obrvama. I bolje! Sada su u trendu jedne koje su ipak malo običnije.

Već su dugo u trendu obrve koje su prilično pune i dugačke te sapunom zaglađene prema gore. Dobile su naziv sapun obrve i hrpa cura ih je nosila – i nosi još uvijek danas. Sada se najavljuje kraj ovih obrva i početak nove obrava ere. Glumica Florence Pugh i još neke slavne cure već neko vrijeme furaju takve obrve, a do kraja godine bi mogli i mnogi drugi.

Stavljanje gela za obrve Gel za obrve koji je čudo: Toliko ga obožavaju da ima preko 10.000 pozitivnih recenzija i ocjena 5

Radi se o ravnim obrvama. Mlađa generacija cura je sve više oduševljena njima i uz pomoć čupanja i brijanja viška dlačica uređuju obrve da izgledaju što ravnije. Više nema jako naglašenog luka kao što je bilo prije. Neki ravne obrve nose u tanjem, a neki u debljem izdanju, što je definitivno plus.

 

 

Obrve su bitan dio lica i nije baš svejedno u kojem ih obliku nosiš jer neće za svako lice odgovarati svake. Zato prije nego napraviš ovaj oblik, pogledaj dobro bi li ti uopće stajale, jer jednom kada ih izravnaš, morat ćeš čekati da opet izrastu i da ti se napravi naglašeni luk. Neki kažu da ravne obrve pomažu da lice izgleda više zategnuto, što je efekt koji se šminkom pokušava postići. Pa ako je to nešto što i ti uvijek šminkom pokušavaš napraviti, onda bi ti ovakve obrve mogle postići da krajnji rezultat uvijek izgleda još bolje.

 

 

Ovo možeš napraviti tako da obriješ vršak obrve ili ako nisi spremna za tako veliki korak, kada ćeš ih sljedeći put čupati, samo ih nemoj počupaj toliko kod luka, kako vjerojatno inače radiš. Pokušaj učiniti da luk bude što manje naglašen. Neće biti skroz isti efekt, ali na tom tragu i dobar početak da vidiš sviđa li ti se uopće ovako nositi obrve prije nego dio obriješ.

 

 

Razlika između ovih obrva i ranijih se itekako vidi, a u redu je i ako se tebi i dalje više sviđaju sapun obrve – nastavi nositi njih. Nemoj eksperimentirati s novim oblicima ako ti onaj koji nosiš stoji odlično. Svakako baci oko i na članak ispod u kojem možeš vidjeti koji oblik obrva najbolje odgovara tvom obliku lica.

Šminka Koji oblik obrva trebaš napraviti? Jedan ti stoji najbolje s obzirom na oblik tvog lica

obrve Moda u trendu novi oblik obrva ne nose se sapun obrve kakve se obrve nose 2023. godine

Još vijesti