Unique outlet

Jednako kako postoje outleti s odjećom, tako postoje i outleti sa šminkom. Kod nas nisu toliko popularni i nema ih puno, ali jedan je jako blizu. Oduševio je već mnoge!

Mjesto gdje je popularna šminka i kozmetika snižena i do 70%? Da, to postoji. Sve više kreatora na TikToku snima videe kako odlazi u outlet sa šminkom i kozmetikom nedaleko od Zagreba. Nitko ne skriva svoje oduševljenje ovim mjestom. Iako je vrlo blizu Zagreba, zapravo nije u Hrvatskoj i to je možda razlog zašto još nisi čula za njega. Radi se o Unique outletu koji se nalazi u Sloveniji!

Maskare Maskare do 12 eura: Lista 10 jeftinih maskara koje imaju hrpu pozitivnih recenzija

To što je u Sloveniji u ovom slučaju ne znači da je daleko jer je odmah kraj granice s Hrvatskom pa je idealna lokacija za vikend izlet za ljubiteljice šminke. Nekoliko je cura pokazalo što se nudi i što su one kupile.

 

@skinlosophy.com Thabk me later! 📍 Lokacija: Slovenska vas 1r, 8261 Jesenice na Dolenjskem - Slovenija #skinlosophy #njegalica #njegakoze #bubuljice #negalica #ljepota #lepota #masnakoza #njega #akne #dermatologija #komedoni #pristici #drogerija #drogerijskasminka #drogerijskiproizvodi #outletdrogerija ♬ Worth It. (Sped Up) - RAYE

 

Nažalost, jedini problem je da nemaju web shop, već se baš mora doći uživo. No, ako uspiješ nagovoriti mamu da vozi tebe i tvoje frendice, ovakav se put isplati. Ovdje ima proizvoda popularnih brendova poput Anastasia Beverly Hills, e.l.f., St. Tropez, The Balm… Magdalena Ivić, Skinlosophy, objavila je točnu adresu outleta za sve koje zanima.

 

@ivonagavric Hvala @Magdalena ♬ original sound - Ivona Gavric

 

Možda ti može biti čudno što ih nigdje ne možeš pronaći, ali bez brige, ne radi se o prijevari niti fejk proizvodima, samo ih iz nekog razloga nema na društvenim mrežama. U outletima su cijene niže jer tu budu proizvodi iz starih kolekcija i zaliha koje su ostale neprodane, kao i proizvodi koji možda imaju neku manju grešku nastalu u proizvodnji, ali im i dalje nije ništa i bez problema se mogu koristiti. Outleti su općenito dobra ideja ako si netko koga trendovi ne diraju i nije ti bitno imati sve proizvode o kojima se sada priča.

Kupovina kozmetike Na što paziti kada kupuješ kozmetiku? Donosimo ti 3 stvari na koje nikako ne smiješ zaboraviti

outlet sa šminkom outlet s kozmetikom Unique outlet drogerijski outlet dućan u trendu Popularno jeftina šminka jeftina kozmetika

Još vijesti