Slika nije pronađena
Znate kako nam je jer je i vama vruće – nesnosno vruće. No, moramo priznati da nam ovakvo što nikad ne bi palo na pamet. Ruski tinejdžeri doskočili su problemu vrućine na originalan način (ovo ipak nemojte pokušavati kod kuće).

Izgleda da se dečkima nije dalo 'skočiti' do bazena ili do mora, pa su napravili svoj privatni bazen u dnevnoj sobi, piše Moscow Times. Dečki inače žive u gradu Orel koji je smješten 350 km sjeverozapadno o Moskve, gdje se temperature (baš kao i kod nas), penju preko 30 stupnjeva Celzijevih.Fotke njih kako se kupaju u kućnom bazenu postale su viralne u sekundi, ali reakcije su bile podijeljene – jedni su im čestitali na originalnosti i kreativnosti, dok su ih drugi proglasili glupima jer nisu svjesni opasnosti kojoj se izlažu ovim potezom.
Koristili su samo polietilensku građevinsku foliju koju su obljepili ljepljivom trakom.
Ipak, ovo vam ne preporučujemo da radite u svojim kućama jer može biti potencijalno opasno jer nikad ne znate gdje su provedene vaše električne instalacije, a svi znamo što se dogodi kada se spoje voda i struja, jelda?


Naravno, ne znamo kako su dečki ispumpali vodu iz dnevne sobe niti znaju li vlasnici stana što su napravili, ali sigurni smo da nisu predvidjeli ovu konstrukciju za kupanje u dnevnoj sobi.

Foto: YouTube

M.Z.


Pročitajte još:

Je li moguće? Ovako žive ruski bogati tinejdžeri

Ljeto - carstvo znoja ili kraljevstvo hedonizma?

Kakav smijeh: Urnebesni načini kako se ekipa rashlađuje od vrućina

Rusija Ljeto Kupanje tinejdžeri bazen dnevna soba

Još vijesti