Kodeks odijevanja u avionu

Pravila odijevanja očito ne postoje samo u školama i drugim institucijama. Ovoj djevojci se dogodila bizarna situacija, ni manje, ni više, nego u avionu i to zbog odijevanja.

Već smo nekoliko puta pisali o pravilima odijevanja u raznim institucijama, poput osnovnih i srednjih škola. No, ova djevojka doživjela je neugodnu situaciju zbog neprimjerenog odijevanja i to u avionu. Za let je odlučila obući korzet na naramenice s obzirom na ekstremno visoke temperature, kako objašnjava. No, stjuardesa ju je zamolila da si obuče nešto preko korzeta kako bi se pokrila.

 

@maybejacy give me my money back smelly hoes @Southwest Airlines or send me a bottle of expensive champagne #fyp ♬ life support mashup by mvlfoy - toukass

 

Djevojka joj je na to odgovorila da nema ništa čime se može ogrnuti, a stjuardesa je potom otišla po neku majicu kako bi se djevojka mogla ogrnuti. U toj situaciji, na stranu djevojke stala je jedna žena koja je naposljetku izbačena iz aviona jer je djevojka i dalje odbijala obući majicu koju joj je stjuardesa donijela.

 

@maybejacy #greenscreen the world hating women ig #fyp ♬ original sound - jacy

 

Objašnjenje djevojke je takvo da je u pitanju samo avion, a ne srednja škola te da kodeks odijevanja tamo ne bi trebao postojati, pogotovo po ljetu kada su visoke temperature. Uz to je i istaknula kako su svi drugi također bili u kratkim hlačama i crop topovima, ali je problem ipak bio u njezinom korzetu koji je, navodno, neprimjeren.

Slika nije pronađena Profesorica iz medicinske škole poslala stroga pravila u čemu se ne smiju dolaziti u školu

Slika nije pronađena Izgledaj što više stajliš i dok si zamotana od glave do pete: 7 malih trikova odijevanja za hladnije mjesece

kodeks odijevanja korzet Neugodna situacija Avion odijevanje za let

Još vijesti