Narally doslovce boluje od ljubavi prema bivšem

Ljudi se tetoviraju kako bi proslavili svoju vezu. No to može biti zeznuto, jer ako ta veza u međuvremenu pukne, a na koži ostane vječni podsjetnik na nešto što je propalo: ispostavit će se kako je to tetoviranje baš bio „bedasti“ potez.

No još luđe je ukoliko idete tetovirati nešto što će vas podsjećati na bivšeg koji je s vama prekinuo na ružan nažin. Na takav se suludi potez odlučila jedna mlada mama Narally, koja je tetovirala lik bivšeg dečka na svoj obraz. Par je bio u vezi, Narally je ostala trudna i rodila sina, a onda je saznala kako ju je taj dečko cijelo vrijeme varao.

Sad mu je posvetila tetovažu te nosi majice s njegovim likom, ljubi njegove isprintane fotografije, a i sam njezin bivši dečko postaje zabrinut zbog takvih poteza.

 

@keepingupwitdadrama Omg #fy #fypシ #foryou #laura #lauranajm #narally #narallyelizabeth #narallynajm #keepingupwiththenajms #lauraandnarallyforever #narallyandlaura #omg #crazy #cheater #follow #like ♬ original sound - Najm Family💍

 

Mnogi korisnici društvenih mreža pišu joj kako će požaliti zbog svojih odluka, Jedna je tatoo artstica komentirala kako nikada ne bi pristala tetovirati nekog tko je u tako emotivno rastresenom stanju, a mi se slažemo, jer smatramo kako je curi uistinu potrebna stručna pomoć. 

 

@gold_caviar #stitch with @narallynajm13 THIS WHOLE SITUATION IS WEIRD. as a tattoo artist I would NEVER be okay with participating/enabling this kind of behavior. #tattoo #tattooreaction #tattooartist #tattok ♬ original sound - Cori Jin

tetoviranje Zajedničke tetovaže Narally Bivši dečko tetovirani obraz tetovirano lice

Još vijesti