Cure prije ulaska u vezu

Promijenit ćeš se kada uđeš u vezu, to je sigurno, ali neki tek sada shvaćaju koliko im se promijenio izgled nakon što su sudjelovali u ovom trendu. Kada vidiš transformacije cura, poistovjetit ćeš se i ti.

Na TikToku se širi jedan novi trend pod nazivom „efekt dečka“ ili „boyfriend effect“. Cure pokazuju kako su izgledale prije nego su ušle u vezu naspram toga kako izgledaju sada kada su već neko vrijeme u vezi. Ne zna se tko je pokrenuo ovaj trend i odakle je krenuo, ali svi su počeli brzo uskakati na njega i trenutno ima hrpetina videa na TikToku pod ovim hashtagom. Veza nas promijeni malo, ali mnogi tek sada shvaćaju koliko.

Novi TikTok trend u šminkanju Vizažisti upozoravaju na novi viralni trend u šminkanju koji NE BI trebala slijediti i isprobati - opasan je

Kada još nisi u vezi ili kada se tek počneš dopisivati i viđati s nekime, full ćeš se truditi da izgledaš dobro. S obzirom da si tada solo i taj ti se netko sviđa, želiš ga između ostalog impresionirati i izgledom. Tako i sve ove cure – na fotkama od prije izgledaju full sređeno, našminkano, totalno skockano, a nakon toga stave fotku kako izgledaju sada u vezi – totalna suprotnost.

 

@honeybeewaxx #greenscreen 🥲dont even do my makeup much anymore #makeup #fyp ♬ I Just Died (Album Version) - Amerie

 

 

@urm0msasscrack

THE BF EFFECT IS REAL BRUH I HAVENT LOOKED CUTE SINCE NEW YEARS🥲

♬ I Just Died (Album Version) - Amerie

 

Manje ili ništa šminke, više casual odjeća…ispada da se počnemo manje truditi oko izgleda kada uđemo u vezu, a pogotovo kada smo u nekoj vezi već jako dugo. Ovo možda možeš primijetiti i na sebi ako si trenutno u vezi već neko vrijeme. Što si dulje u vezi, to će se više vidjeti razlika.

 

@chelseymanansala the bf effect in full effect 😂🥹 i'm not mad tho #viral #boyfriend #boyfriendeffect #relationship #relationships #relationshipeffect #transformation #differentme ♬ I Just Died (Album Version) - Amerie

 

Zapravo si radimo loše s tim i ne bi se trebali zapustiti i prestati se truditi oko izgleda samo zato što smo u vezi. Nekada pomaže da se središ samo zato da bi se ti osjećala bolje, zgodnije i samopouzdanije. Imamo dojam da kada smo u vezi i kada se u njoj osjećamo sigurno, više se ne moramo truditi oko izgleda jer dečka smo osvojili i to je to. Većina nas vjerojatno nije niti svjesna toga koliko nam se izgled promijeni, a ovaj trend je mnogim curama otvorio oči.

 

@explosionmurder.boy

the bf effect is crazy😕

♬ I Just Died (Album Version) - Amerie

 

 

@phaithmontoya

The bf effect is crazy 😭

♬ I Just Died (Album Version) - Amerie

 

Neki kažu da si tako nešto više u vezi neće dozvoliti i zapustiti se, a drugima je zbog ovoga drago da nisu u vezi. U svakom slučaju, ovaj trend ti može pomoći da te osvijesti koliko si se promijenila otkad si u vezi i možda te potakne da vratiš „staru sebe“ i da se počneš opet truditi oko svog izgleda. Ne za dečka ili nekoga drugoga, već za sebe.

Jedenje naranče pod tušem Društvenim mrežama se širi neobičan trend: Evo objašnjenja zašto ljudi jedu naranče pod tušem

tiktok društvene mreže trend boyfriend effect efekt dečka promjena u vezi koliko se promijeniš u vezi Izgled

Još vijesti