Jedenje naranče pod tušem

Možda ste skrolajući po TikToku naletjeli na ljude koji jedu naranču u kupaonici pod tušem i ništa vam nije bilo jasno.

Stvarno, zašto se netko tušira i istodobno jede naranču? Pa očito ima nešto u tome jer hashtag #showerorange trenutačno na TikToku ima 8 milijuna pregleda, ali i na Redditu se razvila cijela rasprava na navedenu temu.

Jedna je korisnica TikToka u svojoj objavi objasnila kako je „jedenje naranče najjači oslobađajući čin konzumiranja hrane i kako vam to donosi čistu neobuzdanu radost“.

 

@nataliepopow I’m trying this right now #fyp #showerorange ♬ Cobra Starship – You Make Me Feel - laura!

 

Kako se većina nas tušira toplom vodom, navodno para pojačava citrusni miris, podiže raspoloženje te smanjuje stres i tjeskobu.

Druga je pak TikTokerica rekla kako voli naranče, ali ne i njihovu tvrdu koru, guljenje i prljanje ruku. Dok je pod tušem jednostavno zagrize naranču, a bez ikakve brige da će se uprljati citrusnim sokovima.

 

@makenzyksmith the orange in the shower phenomenon is actually so legit. 🍊🚿 #showerorange ♬ original sound - Makenzy Smith

 

„Ma ne mogu vam to objasniti. Jednostavno morate probati“, rekla je Makenzy Smith garantirajući da je tuširanje s narančom jedno totalno drugačije iskustvo.

Ne znamo, možda biste samo mogli kupiti gel za pranje tijela sa citrusnim mirisom, ali to onda ne bi bilo fora i ne bi donijelo toliko lajkova i komentara na TikToku.

U svakom slučaju, uvijek je dobro pojesti nešto od voća pa makar to bila i naranča pod tušem.

naranča pod tušem zašto ljudi jedu naranče pod tušem trend na društvenim mrežama miris smanjuje stres i tjeskobu

Još vijesti