McDonald's hrana

Svi već znaju da McDonald's u Rusiji ne postoji već nekoliko mjeseci. No, oni su pronašli način kako će ga svejedno imati, a to je da su napravili svoju verziju!

Fejk verzija McDonald'sa u Rusiji se zapravo i ne razlikuje previše od bilo kojeg drugog McDonald'sa. Bitna razlika je naziv ovog lanca brze prehrane, a sada je poznat kao 'Tasty &.'. U tome su zaista bili kreativni jer njihov novi naziv nema nikakve veze s McDonald'som, ali u drugim stvarima ipak i nisu toliko briljirali. Neke stvari su ostale gotovo pa iste, kao što je npr. izgled hamburgera i naručivanje hrane na identičan način te na skoro identičnim uređajima čiji izbornik također izgleda vrlo, vrlo slično. Osim toga, u ponudi još uvijek imaju Fantu i Coca Colu, iako niti one više nisu dostupne u Rusiji.

 

@tomfromtx What do yall think about this? #russianmcdonalds #tasty #nolabel ♬ original sound - TomfromTX

 

Samo što su se izvukli na način da nigdje nema logotipa Coca Cole ili Fante pa ih nitko ni ne može optužiti da ih prodaju pića upravo tih brendova. Nadalje, ponuda im je vrlo slična, ali na kutijama u kojima poslužuju hranu i piće također nigdje nema nikakvog logotipa. Sve je većinom bijelo i prazno, bez natpisa. No, još jedna zanimljiva stvar su umaci. Naime, oni su ostali apsolutno identični, ali su se ovdje snašli jer su i pakiranja ostala ista, samo što su izgrebli znak McDonald'sa s pakiranja kako ih nitko ne bi mogao optužiti da su to i dalje isti umaci. Iako je u pitanju drugačiji brend, mora se priznati kako je to i dalje čista kopija McDonald'sa koja zasigurno ima i istu recepturu za hranu baš kao i oni. U svakom slučaju, nisu bili previše inovativni!

 

Slatko kiseli umak iz McDonald'sa Slatko kiseli umak kao iz McDonald'sa – TikToker Igor napravio gotovo identičan kao njihov

mcdonalds Je li Mekić ili Megić? Evo što kaže karta koja otkriva nazive od milja za McDonald's po različitim državama

mcdonald's Rusija kopija mcdonald'sa ruski mcdonald's