Torbice od kutije za cipele

Ova djevojka izrađuje torbice i to, ni više, ni manje, nego od kutija za cipele! Torbice izgledaju fenomenalno, ali postupak izrade i nije tako jednostavan kao što se čini.

Ako netko treba dobiti peticu za inovativnost, originalnost i ideju, onda je to definitivno ova cura! Ona izrađuje torbice od kutije za cipele. Dobro ste pročitali, u pitanju su stvarne kartonske kutije za cipele od kojih ova cura napravi apsolutno čudo! Pokazala je završni rezultat koji izgleda predobro i svi bismo htjeli isfurati jednu takvu torbu. No, pokazala je i proces izrade ovakvih torbica, a on definitivno nije lagan kao što se čini.

 

@leilaeyvy @thenorthface ♬ original sound - <3

 

Djevojka većinu posla napravi na šivaćoj mašini koja nije lagana za korištenje. Nju znaju koristiti ili profesionalni šivaći ili oni samouki, a možemo sa sigurnošću reći kako je ova djevojka prava profesionalka. Za početak si je napravila mjere prema kojima je onda sastavila i sašila torbu na mašini, a sve uz pomoć kartonske kutije.

 

@leilaeyvy Ответ пользователю @softglowonthecity ♬ Meat Grinder - Madvillain & Madlib & MF Doom

 

Osim toga, izrezala je s kutije specifične komade koji na sebi imaju neki crtež ili natpis zbog čega torba izgleda još i bolje! U svakom slučaju, originalna ideja i odlična izvedba!

Tetovaža s dva lica Nije isto ako stojiš ili sjediš – ovaj umjetnik radi tetovaže koje se mijenjaju ovisno o položaju tijela

Skupljanje novaca za bazen Oduševili načinom na koji su skupili novce za novi bazen - a nije u pitanju posao preko ljeta

kutija od cipela izrada torbica torbica od kutije za cipele originalna ideja

Još vijesti