Khaby Lame i Charli D'Amelio

Koliko se može zaraditi od društvenih mreža, pogotovo od trenutno najpopularnije, TikToka? Svi žele biti TikTokeri, a naravno, zarada ovisi o broju pratitelja i broju pogleda na videima. Koliko za jedan video dobiva dečko koji je trenutno najpopularniji TikToker na svijetu?

TikTok je odavno prešišao sve ostale društvene mreže po popularnosti! Influenceri na njemu sada već mogu jako dobro zarađivati, pogotovo ako imaju lijepu broju pratitelja. U Hrvatskoj je situacija drugačija nego u svijetu, rijetko tko, osim naravno naše Mirte, ima toliko pratitelja i toliku popularnost da se može nazvati svjetski poznatim. Ipak, broj jedan, osoba s najviše pratitelja trenutno je komičar Khaby Lame. Njegova zarada po jednoj objavi zvuči preludo. Trenutno ima 149.5 milijuna pratitelja i zbog toga mu sponzorstva dostižu vrtoglave iznose.

 

@khaby.lame Ficou muito simples 🤲🏿😁 (It was easy!) 🤲🏿😁 #learnfromkhaby #learnontiktok @TikTok @tiktok creators ♬ original sound - Khabane lame

 

Kako piše Just Jared, Khaby je otkrio da za jedan plaćeni video može dobiti i do 750.000 dolara! Iako naravno, većina videa mu nisi sponzorstva i za njih to ne vrijedi, ali samo nekoliko plaćenih videa godišnje, i ima par milijuna dolara na bankovnom računu. Iako i dalje nije na listi najbogatijih TikTokera na svijetu, sigurno će im se uskoro pridružiti.

Addison Rae TikTokeri koji zarađuju najviše od svojih videa: Poznati časopis Forbes objavio listu najbogatijih

I dalje najbolje zarađuje Charli D'Amelio kojoj je TikTok pomogao da se proširi i na druge grane pa tako zarađuje od suradnji s makeup brendovima ili od realityja koji snima sa svojom obitelji.

 

 

Koliko točno Charli zaradi po jednoj sponzoriranoj objavi na TikToku, nikada nije javno i otvoreno priznala.

Adriana Lima Manekenke koje najviše zarađuju u 2022. godini – prvo mjesto nas ne iznenađuje

tiktok društvene mreže zarada zarađivanje po objavi najpopularniji influenceri

Još vijesti