Stadium High School

Zamisli da ideš u ovakvu srednju školu! I ne, prije nego što pomisliš da sigurno košta puno novaca, to nije privatna srednja škola. Definitivno je najljepša srednja škola koju smo ikada vidjeli!

Ako usporediš ovu srednju školu sa svojom, past ćeš malo u depresiju. Možeš li zamisliti da neki sretnici stvarno ovdje idu u školu? Stadium High School se nalazi u Tacomi u SAD-u i s razlogom nosi titulu jedne od najljepših srednjih škola na svijetu. Izgleda kao dvorac – zato što nije niti trebala biti škola. Ovo je zapravo trebao biti hotel, ali su se planovi malo promijenili i danas je srednja škola! Cijeli kampus izgleda kao iz nekog filma! Čak i igralište, točnije, sportski teren izgleda toliko dobro da bi i oni koji mrze tjelesni ovdje sigurno malo radije trčali.

 

 

 

 

Iako izgleda drugačije od većine srednjih škola, funkcionira jednako kao i bilo koja druga škola. S iznimkom da je nekada kulisa za filmove! Da, ako ti izgleda poznato, to je zato što je u ovoj školi snimano dosta scena za popularan teen klasik '10 Things I Hate About You'. Film je dodatno proslavio školu, ali kao da joj treba bilo kakva dodatna reklama. Dovoljno je da ju pogledaš i poželiš ići u nju!

 

 

 

 

Škola je toliko posebna da čak postoje i turistički obilasci na koje posjetitelji mogu otići. Naravno, u vrijeme kada se ne održava nastava. Koliko god da je atrakcija, ipak je u prvom redu škola.

Srednja škola Srednje škole koje su propale – nove generacije ove više neće moći upisati

Srednjoškolka Stvari iz srednje škole koje ćeš požaliti: Stariji otkrivaju 12 'gluposti' koje žale jer su ih tada radili

srednja škola dvorac najljepša na svijetu sad tacoma high school

Još vijesti