Mikayla Nogueira

Ova metoda stvarno radi i ljudi su u komentarima oduševljeni. Ako si netko tko ima prištiće i ima dana kada ih jednostavno želi u potpunosti i što bolje sakriti, moraš znati za ovu metodu.

Postoje pravi i krivi načini na koje se možeš šminkati ako imaš prištiće ili akne. Neki načini šminkanja će raditi protiv tebe i zapravo učiniti sve te nepravilnosti još više vidljivima. Ali to je zato što koristiš krive proizvode za šminkanje i krivu metodu šminkanja. Poznata TikTok zaljubljenica u šminkanje, Mikayla, podijelila je metodu koja postaje viralna, jer kako svi kažu u komentarima, stvarno radi. Cure koje imaju prištiće znaju da ih nije tako lako prekriti i da samo staviti puder s velikim prekrivanjem neće baš uvijek biti najuspješnija tehnika.

Maskara za duže trepavice Zbog ove maskare nećeš ni pomisliti na umjetne trepavice – jeftina je, a napravi čudo

Ona ju je nazvala 'ljepljiva metoda'. Poanta je da koristiš, prije uopće stavljanja šminke, podlogu i primer koji će ostaviti kožu ljepljivom. Ne moraš koristiti iste kao i ona, bitno je samo da imaju taj efekt.

 

@mikaylanogueira HOW TO PERFECTLY COVER ACNE USING THE STICKY METHOD 😳👌🏻 #makeup #beauty #acne #acnecoverage ♬ original sound - Mikayla Nogueira

 

Znaš da si koristila dobre proizvode u ovom prvom koraku ako ti se prsti blago lijepe za lice kada se sve malo posuši. Prva šminka koju stavlja je mat korektor. Bitno je da je podloga ljepljiva kako bi se on što bolje uhvatio za kožu. I onda treba staviti korektor na svaki prištić koji imaš na licu. I pričekati da se malo osuši, pod 'malo', mislila je na 2 do 5 minuta. Ona je preporučila da je najbolje koristiti četkicu za stavljanje ovog proizvoda. I ni slučajno nemoj krenuti blendati korektor koji si stavila. Kada ti je korektor posušen, sa spužvicom trebaš staviti preko puder. Ne povlačiti, već tapkati! I naravno, najbolje je da se radi o puderu koji ima dobro prekrivanje. Ostaje ti samo završiti šminku kao i inače i to je to! Od prištića neće biti ni P.

Manikure Ne vole sve cure duge nokte – ove manikure su kao stvorene za one kratke i slatke

šminkanje makeup akne pristici kako prekriti ljepljiva metoda sakriti prištiće

Još vijesti