Manikura u autu

Ovo je još samo jedan dokaz kako su cure sposobne. Ova djevojka si je napravila kompletnu manikuru u autu dok je putovala na svoje odredište.

Imala je nešto manje od 3 sata da si napravi kompletnu manikuru na noktima. No, to joj nije bio problem s obzirom na to da je i uspjela! Ova cura je dokazala koliko su djevojke zapravo sposobne jer si je ona na putu uspjela napraviti manikuru i to ne bilo kakvu, već onu s nail artom za što je potrebna ekstremno mirna ruka. Od materijala je ponijela sa sobom apsolutno sve, pa čak i mini lampu koja joj je radila zahvaljujući auto punjaču. Krajnji rezultat je ispao zaista predobar, a i očito je kako djevojka ima jako mirnu ruku.

 

@thegraytergood i really do dare you to try this 😧💅🏻 #diynails #nails #nailtutorial /// from @Le Mini Macaron , found it at @target ✨ /// #beautyhack #leminimacaron #targetfinds #nailsartvideo #springnails #WomenOwnedBusiness #OscarsAtHome ♬ to the salon - char

 

Neke cure nemaju pa si ovakve poteze kistom ne bi uspjele napraviti niti u mirnom položaju kod kuće, dok je ona ovo sve uspjela izvesti u autu na putu. Oduševljeni su i ostali u komentarima: 'Ovo mi se trebalo brojiti kao ekstreman sport', 'Okej, talentirana si, ali kako si se snimala ako si koristila obje ruke?', na ovo drugo pitanje djevojka je odgovorila da je mobitel držala zubima dok je morala koristiti obje ruke it to sve kako bi mogla snimiti ovaj video. To je zaista velika žrtva!

Plava manikura Sudeći po manikurama ovo će definitvno biti boja ljeta!

Manikura Najpopularniji oblik manikure ove godine: Ne nose se više dugi i četvrtasti nokti

manikura nail art manikura u autu lakiranje noktiju Impresivno

Još vijesti