Plava manikura

Ljeto je idealno vrijeme za pružiti više pažnje i njege noktima. Manikure u trendi bojama sezone nezaobilazan su modni dodatak, instantno podižu raspoloženje, a glavno mjesto ove godine polako zauzima plava boja.

 

 

Zimski period i manikure u tom vremenu rezervirane su za tamne nijanse, a s dolaskom toplijih dana i sve više sunca nokti postanu prava mala paleta raskošnih boja. Od žute, crvene, ružičaste, ljubičaste, narančaste, bijele pa sve do prave morske – duboke, bogate plave.

 

Manikirke ističu da je jarka plava trenutno najpopularnija boja. Koriste je, kažu, na najmanje dvije manikure dnevno. Velika popularnost ove boje je i to što dolazi u velikom broju primamljivih nijansi. Teško je ne pronaći bar jednu koja je baš po tvom ukusu.

U vrućim danima posežemo i za otvorenom obućom i primamljivim sandalicama stoga je uz manikuru potrebno uskladiti i pedikuru te urediti nokte na nogama. Možeš birati klasičniji stil te uskladiti istom nijansom manikuru i pedikuru. A u veselim ljetnim danima ne treba nedostajati ni hrabrosti pa možeš izabrati dvije potpuno različite plave nijanse - jednu za manikuru, jednu za pedikuru ili otići korak dalje pa na svakom noktu nositi drugu nijansu.  

 

 

 

 

 

 

manikura nokti boja ljeta

Još vijesti