Galerija The Wizard Liz The Wizard Liz - 1 The Wizard Liz - 2 +7 The Wizard Liz - 3

Lize Dzjabrailova, ili na društvenim mrežama poznata kao Wizard Liz, je ukratko životni guru generacije Z. Pogotovo ženskog dijela ove generacije. Njeni će ti savjeti pomoći podignuti samopouzdanje, naučiti voljeti samu sebe i prestati dopuštati dečkima da te gaze.

Ako ti treba netko da te trgne, strese iz zone komfora i motivira te, onda je to ova cura. Mnoge cure prate njen sadržaj već godinama, a svaki joj video ima po nekoliko milijuna pregleda. Ovo je cura koja će te naučiti kako biti „badass“, puna samopouzdanja i ona cura koja se ne da iskorištavati od strane drugih, koja ima svoje ja. Njeni videi na YouTubeu mogu djelovati kao epizode podcasta. Uglavnom u njima ona sjedi ispred kamere i daje savjete za neki problem ili ponašanje koje je loše, a rašireno je među curama. Sada je u novom videu dala savjete kako imati „glow up“. Ono što Liz govori je da nitko nije ružan i da ne smiješ tako razmišljati. Moraš samo naučiti kako naglasiti svoje prednosti i svoju ljepotu. Ono što će te učiniti dodatno lijepom i naglasiti tvoju ljepotu je da staviš fokus na svoje zdravlje. Od trepavica, preko kože do kose i tijela. Ovo su njeni savjeti kako svatko može lako imati glow up.

1.Pronađi koji je oblik tvog lica i po njemu pronađi i svoju savršenu frizuru i makeup rutinu – jer na svakom obliku lica izgleda lijepo neki drugi način šminkanja i drugačija frizura.

2.Pronađi svoj podton i po njemu pronađi i svoju idealnu boju kose. Želiš da ti boja kosa naglasi boju očiju! Nekima je najbolja boja njihova prirodna, a nekima neka totalno drugačija.

3.Pronađi svoju paletu boja, onu koja će ti najbolje stajati i neka to postanu boje koje će prevladavati u tvom ormaru. Kada nosiš odjeću u svojim bojama, odmah ćeš si izgledati bolje.

4.Pronađi svoj stil, onaj koji će najbolje stajati na tvom obliku tijela. Prestani slijediti trendove i kreni u istraživanje što najbolje stoji na tebi – kakve traperice, kakve majice, kakvi outfiti…

5.Posebnu pažnju posveti obrvama jer one uokviruju lice i utječu na izgled cijelog lica. U potrazi za savršenim obrvama za sebe se također možeš voditi oblikom svog lica.

6.Gradi mišićnu masu. Redovito vježbati i graditi mišiće će pomoći i da izgledaš bolje i fit, ali i da se sporije debljaš. Ne moraš izgledati kao body bilder, ali malo mišića je uvijek dobra ideja.

 

 

7.Briga o kosi je obavezna. Redoviti odlasci kod frizera da ti kosa ne izgleda ispucalo, ali i pronalazak dobrih proizvoda za njegu kose koji su baš za tvoj tip kose je ono što će napraviti razliku.

8.Koristi ulja i proizvode za rast kose. Kosa će ti biti gušća i brže rasti! Postoje razni serumi i ulja koji će pomoći.

9.Postoje i serumi za rast trepavica koji se stavljaju na njih. Ovakvi proizvodi stvarno rade, samo trebaš pronaći najbolje.

10.Lash lift je ulaganje u sebe koje se isplati. Ovo je jedan detalj koji će pomoći i da bez šminke izgledaš sređenije. Svi se uvijek osjećamo i samopouzdanije kad nam trepavice izgledaju lijepo.

11.Pronađi svoj idealan skincare. Pusti preporuke influencerica i prijateljica. Koji su proizvodi najbolji za tebe ne moraju biti najbolji i za nekoga drugoga. I imaj na umu – manje je više. Ne treba ti 100 koraka u rutini.

12.Spavaj! Naspavati se dovoljno svaku večer jedan je od najboljih beauty savjeta. Izgledat ćeš bolje i osjećat ćeš se bolje.

13.Pij puno vode i pazi što jedeš. Što više vode u danu možeš popiti, to bolje! Također, jesti voće i povrće više nego slatkiše i fast food je također savjet koji ponekad uzmi u obzir.

 

 

14.Zdravi i lijepi zubi su sljedeća stvar na listi. Znamo da ne želiš, ali odlaziti redovito kod zubara je nešto što se mora. Održavanje zubi, redovito pranje, korištenje kaladonta za izbjeljivanje ako misliš da ti je potrebno, nošenje aparatića… to su samo neki od načina kako do lijepih i zdravih zubi.

15.Uredni nokti. Počni paziti na to kako ti izgledaju nokti. To ne znači da moraš ići na manikure svaki mjesec. Dovoljno je da su ti nokti uvijek lijepo odrezani i uredni – s lakom ili bez njega. Lak koji se napola skinuo neće nikako izgledati dobro. Osim nokti na rukama, nemoj zaboraviti i na one na nogama.

16.Stavljaj šminku, ali nemoj ju na lice stavljati kao fasadu. I u ovom je slučaju manje-više. Koristi šminku tako da naglasiš svoje dobre strane, one detalje koje voliš na sebi. Nemoj se cijela sakriti pod nju jer to će izgledati previše i neće biti toliko lijepo. Nauči kako se minimalistički našminkati.

17.Stres, zloba i negativnost nikada neće biti atraktivni. Sve ove stvari pokušaj izbaciti iz svog života, koliko god više možeš. Iako ne zvuči kao da je povezano s fizičkim izgledom, je.

glow up fizički glow up promijeniti izgled izgledati bolje navike poboljšati izgled The Wizard Liz beauty savjeti

Još vijesti