Badić

Objašnjenje zašto su ti grudi male! Istraživanje je pokazalo da jedna navika koju većina nas radi svakodnevno ima puno veći utjecaj na ovo nego što mislimo. Navodno smanjuje grudi!

Zašto nam ovo nitko nije rekao prije? Da, na to hoćeš li imati velike ili male grudi utječe najviše genetika, ali izgleda da postoje i neki vanjski utjecaji kasnije kroz život koji mogu pomoći da ti grudi budu veće ili manje. Nažalost, jedna nam omiljena navika navodno utječe na naše tijelo na način da nam smanjuje grudi. A to je ispijanje kave svaki dan! Tako barem kažu švedski istraživači. Nema utjecaj ako to radiš tu i tamo, ali kada je u pitanju svaki dan…to može biti razlog zašto su ti grudi male.

U istraživanje je bilo uključeno 270 žena i ispalo je da čak pola njih nosi gen koji uzrokuje to da im se grudi smanje iz ovog razloga. Dakle, ako si jedna od tih koji imaju ovaj gen, nažalost, kava ti odmaže, ali isto tako, može biti i da si jedna od sretnica koje ga nemaju. Istraživanje su proveli na Sveučilištu Lund, a zapravo mu je glavna svrha bila da istraže ima li kava utjecaj na pojavu raka dojke. I ispalo je da je i to povezano. Kava po njihovim istraživanju ima veliki utjecaj na tvoje grudi, piše Your Tango.

Ne moraš se bojati da će ti se grudi smanjiti preko noći ili u potpunosti nestati ako piješ velike količine kave, to se ne događa na toliko očiti način. Ima veze i koliko si kave popila. Oni koji su popili tri ili više šalice dnevno, i to rade redovito, imali su 17% manje grudi. To se događa zato što kofein ima utjecaj na hormone, koji imaju utjecaj na rast grudi. Sada znaš što možeš kriviti ako ti grudi nisu veličine koje želiš!

Cura s kavom za van Od kave se možeš napiti: Dokazano koja količina je potrebna, ALI se to ne smije isprobavati

Slika nije pronađena Što biraš: Kava ili čaj? Evo koje sve zanimljivosti o tvojoj osobnosti otkriva izbor pića

Kava Veličina grudi Istraživanje male grudi razlog krivac za male grudi