Ljubavni par u krevetu

Iako je seks i dalje tema o kojoj se ne priča, provedena su neka istraživanja koja točno pokazuju koliko često bi se mladi trebali seksati na tjednoj razini.

Neki to rade više, a drugi to rade manje, no postoji prosječan broj koliko puta bi trebali imati spolne odnose sa svojim dečkom za svoje godine. Provedeno je istraživanje koje proizlazi iz jednog od najvećih proučavanja seksualnog ponašanja u svijetu, 'Promjene i čimbenici povezani s učestalošću seksa u Britaniji: dokazi iz tri Nacionalna istraživanja seksualnih stavova i stilova života'. Rezultiralo je otkrivanjem prosječnog broja spolnih odnosa na tjednoj razini, a da veza i dalje opstane sretna. Bilo koja ljubavna veza zahtijeva određenu vrstu intime jer su u pitanju normalne ljudske potrebe koje imamo apsolutno svi.

via GIPHY

Upravo zbog toga, prema ovom istraživanju, za stabilnu i sretno vezu, normalno je da imaš seks sa svojim dečkom otprilike dva puta tjedno! Za starije generacije broj je nešto drugačiji, ali ovih dva puta je normalno i prosječno za mlade osobe. Za stabilnu i sretnu vezu, u kojoj ćete imati dovoljno intime, ovaj podatak je svakako koristan.

Kontracepcija Osmišljen je novi oblik kontracepcije – za tvog dečka

Kondom Najgluplje i najsmješnije izlike koje dečki imaju kada ne žele koristiti kondom – na padaj na njih

seks intimna Spolni Odnosi seks mladih prosječan broj

Još vijesti