Galerija Influencerica Nina Mihas +0 Ninina isprika na Instagram Storyju

Influenceri su osobe koje svakako utječu na svoje pratitelje, od onog banalnog poput odabira stila odijevanja pa sve do utjecaja na obrasce i model ponašanja.

Tako i srpska influencerica Nina Mihas, koju na Instagramu prati preko 18 tisuća pratitelja, nedvojbeno utječe na stavove i ponašanje svojih pratitelja.

Stoga je snimka koju je objavila na svom Instagram Storyju naišla na osudu javnosti, i to s razlogom. Naime, dok je šetala gradom, Nina je ugledala jednu curu, koja joj je privukla pažnju. Uzela je telefon u ruke i počela je snimati, a sve kasnije objavila na društvenoj mreži ismijavši nepoznatu djevojku zbog izgleda.

„Hvala goloj g***ci nepoznate prolaznice koja me je nasmijala danas“, stajalo je u njezinoj objavi.

No, takav je potez razbjesnio mnoge ljude. Stoga se na Twitteru razvila cijela rasprava, a mnogi su se korisnici pitali odakle joj pravo da nekoga snima i ismijava i zašto ima potrebu ponižavati druge da bi uzvisila sebe.

Nažalost, posljednjih smo godina svjedoci nasilja na internetu, a neovlašteno objavljivanje nečijih slika i ismijavanje nečijeg izgleda svakako spada u tu kategoriju. Posebice je loše kada to promovira osoba koja na društvenim mrežama ima veliki broj pratitelja i time zapravo poručuje da je takvo ponašanje sasvim prihvatljivo. Jednostavno potiče i druge da rade isto.

 

 

No, čini se da je i Nina naučila lekciju. Nakon što su je prozvali zbog neprimjerenog ponašanja, opet se oglasila na svom Instagram Storyju te uputila isprike svima koje je njezina objava uvrijedila.

„Djevojka ima apsolutno pravo da se obuče kako želi i moj je smijeh zapravo trebao biti podrška njezinoj hrabrosti. Nije tako zvučalo znam“, napisala je Nina, dodavši da je i sama, nakon trudnoće i porođaja, bila žrtva „body shaminga“.

„I ja sam nešto iz ovoga naučila i hvala vam na tome“, zahvalila je influencerica svima koji su je kritizirali i otvorili oči da to što je napravila, nikako nije bilo uredu.

Nina Mihas internetsko nasilje neovlašteno snimanje i ismijavanje ismijavanje izgleda body shaming

Još vijesti