H&M

H&M širi svoju ponudu! Do sada smo ovdje već mogli kupiti sve i svašta, a sada dolazi još novih proizvoda. Nešto što nikada nisu do sada imali u svom asortimanu.

Proizvodi za čišćenje i njegu kože! Točnije, H&M-ova vlastita skincare linija. Već godinama imaju šminku u svom asortimanu i samo se čudimo da ovo nisu dodali i ranije. Linija će se zvati OHH (Oh Hey Hero) i namijenjena je mlađoj populaciji – kako izgledom, tako i cijenama. Proizvodi iz ovog asortimana dolaze u prodaju vrlo uskoro, već za tjedan dana, točnije, 20. travnja.

Serumi za lice Najveće greške koje možeš raditi kada počneš koristiti retinol: 4 koje ti mogu napraviti nered na licu

Otkrili su poprilično informacija i možeš imati dobru sliku o tome što nas čeka. U kolekciji će biti 10 proizvoda i svi će biti veganski i radit će se o stvarima koje nam trebaju u svakodnevnoj rutini. Primjerice, tu će biti britivica, gel za brijanje, dezić, losion za tijelo, krema za ruke, piling za tijelo… I cijene svih proizvoda će biti ispod 8 eura, ništa neće biti skuplje od toga.

 

 

Pakiranja su totalno slatka i šarena, iz čega je samo još dodatno jasnije da su im ciljana publika za ove proizvode tinejdžeri. Kolekcija će 20. travnja biti dostupna na web shopu i u 2000 dućana diljem svijeta. U kojim će H&M dućanima kod nas biti dostupno, nažalost ne piše.

Lazar Filipović Lazarove antipreporuke: Proizvodi koje baš nikada neće preporučiti i zašto

Ovi su proizvodi osnova skincare rutine i njege tijela i nešto što se svakome može uklopiti u njegovu dosadašnju rutinu. Nema kompliciranih proizvoda poput raznih kiselina i više vrsta kremica – sve je jednostavno, a opet inovativno i dobro za kožu. Sve proizvode i njihove cijene možeš vidjeti na H&M-ovoj službenoj stranici.

H&M novost skincare linija proizvodi za njegu lica i tijela ohh oh hey hero novost u h&m-u kada dolazi Proizvodi

Još vijesti