Lasersko uklanjanje tetovaže

Tetoviranje je danas toliko popularno, da gotovo svaki manji grad ima barem po nekoliko studija ili salona u kojem tattoo majstori ostvaruju želje svojih klijenata.

Tetovaže su svakakve: od malih simbola, slova ili sličica, do umjetničkih djela koje prekrivaju veliki dio tijela. Simone Fontana jedan je od mnogih tattoo majstora čiji je Instagram profil prepun fotografija umjetničkih djela koja je napravio po željama svojih klijenata. I sam Simone istetovirao je doslovce svaki milimetar svoga tijelo. Široka ramena, isklesano tijelo i lijepo lice u potpunosti prekriva crna tinta.

 

 

No čini se kako je Simone požalio tetovaže urađene na licu, jer se podvrgnuo laserskom uklanjanju istih. Podijelio je video snimku na kojoj prikazuje cijeli proces koji je trajao tri godine.

 

 

'Tri godine patnje', stoji u naslovu videa. Kako ovaj mladić objašnjava, uklanjanje još uvijek nije završeno. Na ovaj korak se odlučio, jer je na licu imao toliko tetovaža napravljenih jedne preko drugih, da ih je morao obrisati, kako bi sve izgledalo urednije. 'Nakon potpunog uklanjanja tetovaže na čelu, napravit ću novu tetovažu, o kojoj neko vrijeme već razmišljam', najavio je Simone.

Tetovaže Na kojem dijelu tijela imaš tetovažu? Evo što govori o tebi kao osobi lokacija tvoje tetovaže

Ukoliko se odlučite za tetoviranje, dobro promislite, jer tetovaže su trajne i ne možete ih oprati sapunom i vodom kad vam dosade, već ćete se za to morati podvrgavati laserskom postupku, koji je skup, bolan i dugotrajan.

Tetovaža na prstu Na što posebno treba paziti ako želiš tetovirati riječ ili broj? Ovih 6 greški ljudi najčešće rade

tattoo tetovaža uklanjanje tetovaže lasersko uklanjanje kako izgleda koliko treba da se tetovaža ukloni

Još vijesti